Rasmus Seebach med sørgelig besked

04/10/2023 07:45

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Linda Johansen/Ritzau Scanpix
Rasmus Seebach løfter sløret for en trist meddelelse.

Mest læste i dag

Penge bør ikke komme imellem nære venner, og det ser ud til, at det heller ikke bør komme imellem brødre.

En gang i tiden delte brødrene Rasmus og Nicolai Seebach en harmonisk musikalsk alliance, men nu er den truet af en bitter strid om indtægter fra deres musikforretning, ifølge en artikel i Se og Hør.

Radiotavshed og uenighed præger nu forholdet mellem Tommy Seebachs to sønner, der begyndte deres musikalske karriere med udgivelsen af singlen "Engel" tilbage i 2009.

I dag står de ved en skillevej, hvor Rasmus Seebach har meddelt sin storebror, Nicolai Seebach, at de ikke længere vil dele indtægterne fra deres bemærkelsesværdige musikforretning.

Tidligere havde brødrene indgået et løfte om at dele indtægterne, da de begyndte at bygge et musikstudie og indspille musik sammen. Men nu ønsker Rasmus Seebach at beholde alt, da han hævder at være den primære indtjeningskilde.

Nicolai Seebach spillede en væsentlig rolle i opbygningen af deres fælles brand, men det ser ud til, at han nu føler sig måske overflødig, da hans lillebror synes at skære ham ud af virksomheden.

Selvom begge brødre for øjeblikket stadig er fælles ejere af forskellige firmaer, som de har oprettet gennem årene, indikerer rapporter, at det kun er et spørgsmål om tid, før en af dem forlader ejerkredsen.

"Det er korrekt, at vi er ved at splitte firmaet op, men jeg har ikke yderligere kommentarer," bekræfter storebror Nicolai til mediet.

Rasmus derimod kan ikke genkende situationen, når SE&HØR ønskede en kommentar fra ham. "Det er rigtigt, at min brors og mit samarbejde er ophørt. Alle, der kender mig, ved, at familie betyder alt for mig. Derfor er jeg rigtig ked af, at Nicolai og jeg ikke har kunnet finde en løsning sammen. Jeg kan dog ikke genkende SE og HØRS fremstilling af begivenhederne, men ønsker ikke at kommentere yderligere," udtaler hitmageren.