Philine deler glædeligt nyt: “Endelig skal vi være sammen alle tre”

02/11/2023 13:28

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Marie-Paola Bertrand-Hillion/Abaca/Ritzau Scanpix
Den danske influencer, Philine Roepstorff, kan nu dele glædelige nyheder, som hun har ventet længe på.

Mest læste i dag

Den danske influencer og model, Philine Roepstorff, har forladt sit hjemland og begivet sig ud på et nyt kapitel i England, sammen med sin kæreste, den talentfulde fodboldspiller Jacob Bruun Larsen.

Det, der gør denne rejse ekstra speciel, er det faktum, at Philine har taget sin elskede schæferhund, Batman, med sig på dette nye eventyr.

Onsdag aften steg Philine ombord på et privatfly sammen med Jacob Bruun Larsen og deres trofaste følgesvend, Batman. Og som billetten indikerer, var det en enkeltbillet.

Philine har personligt delt denne beslutning på hendes Instagram-profil.

Dette bekræfter hendes faste beslutning om at slå sig ned i England og skabe et nyt hjem med sin livsledsager.

På Instagram delte hun en række billeder fra rejsen og udtrykte sin glæde: "Jeg har ventet på denne dag i såååå lang tid. Endelig skal vi være sammen alle tre. Ikke mere adskillelse."

Jacob Bruun Larsen, der normalt spiller for den tyske klub Hoffenheim, er i øjeblikket udlånt til det engelske hold Burnley i denne sæson. Derfor er parrets beslutning om at bosætte sig i Manchester, der ligger i nærheden af Burnley, et klogt valg.

Teknisk set flyttede Philine allerede til England i september, men det var uden sin hund Batman. Derfor er det først nu, at hele familien er blevet genforenet.

Du kan se opslaget her: