Olivia Wilde dater Harry Styles: Nu bombarderes hun med hadbeskeder

21/01/2021 10:01

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Det kan ikke altid være let at være i medier og sociale mediers søgelys. Man skal hele tiden være opmærksom på hvad man siger og gør, for ikke at risikerer internettets vrede. Nu føler skuespiller Olivia Wilde alligevel vreden.

Og man skulle ikke mene hun har gjort meget for at fortjene denne. Den 36-årige skuespiller har måtte ændre i indstillingerne på sin Instagramprofil, så det nu kun er hendes følgere der kan kommentere hendes opslag.

Det har hun måtte gøre efter at hav af hadbeskeder er blev sendt hendes vej. Hvorfor? – Af den simple grund at hun er begyndt at date superstjerne-popsangeren, britiske Harry Styles.

Den 26-årige musik har sig noget af en fanskare, og om de er misundelige på Olivia Wildes nye forhold, må være op til fantasien at afgøre, men den unge mands fans er hvert fald ikke lige så glade for det spæde parforhold, som Wilde og Styles nok er det.

Hadbeskeder synes sjældent at have sin berettigelse, men at Olivia Wilde har ifølge SE og HØR fået at vide ”hun skulle skamme sig” og opfører sig ”pinligt”, efter det er kommet frem at de to kendisser måske er kærester – for ingen ved det faktisk endnu.

De to arbejder i øjeblikket på sammen på filmen ”Don’t Worry Darling” og det er her de to er blevet set rigtig meget sammen, og også flere gange gående hånd i hånd. Selv har de intet meldt ud endnu, men bare billederne af Harry Styles med en anden kvinde på armen har tilsyneladende været nok, til at sende Styles-fans i en voldsom vrede.

Så selv hvis de to stjerner på et tidspunkt vil offentliggøre deres romance, mon ikke det bliver gjort en anelse forsigtigt og afdæmpet, for hvilken slags behandling kan den stakkels Olivia Wilde så ikke se frem til.