Nicklas Bendtner tager stor beslutning: Har sagt farvel til alle

12/07/2023 09:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock.com
Den tidligere fodboldspiller har truffet en stor beslutning. Han har sagt farvel til både ansatte og spillere på sit CS:GO-hold.

Mest læste i dag

Mange blev overraskede, da Nicklas Bendtner, en tidligere professionel fodboldspiller, besluttede at vende sin kærlighed mod CS:GO (Counter-Strike-skydespillet, red.).

Han blev faktisk så fascineret af CS:GO og e-sport, at han besluttede at danne sit eget hold.

Desværre har det ikke gået helt som forventet, da der har været store omstruktureringer på holdet.

Kun otte måneder efter lanceringen af sit CS:GO-hold, Prosapia, har Nicklas Bendtner nu taget den store beslutning at sige farvel til alle involverede i organisationen, herunder spillere og personale.

Det danske hold meddelte dette på Twitter ifølge Ekstra Bladet.

De forklarede også, at beslutningen blev truffet på baggrund af holdets "ønske om omstrukturering", hvilket førte til afskedigelser af både spillere og personale.

I slutningen af marts rapporterede Dust2.dk, at Nicklas Bendtner havde planer om at trække sig tilbage fra Prosapia, men en rådgiver for den tidligere fodboldspiller benægtede dette kort tid efter.

Det er dog stadig uklart, om han helt vil lukke sit hold ned på nuværende tidspunkt. Holdet skrev på Twitter, at de håber at kunne offentliggøre fremtidige planer snart.

Da han lancerede sit CS:GO-projekt og hold i september sidste år, forklarede han, at det ikke var hans plan at spille selv på holdet.

Til trods for dette endte han dog ifølge Ekstra Bladet med at deltage i en opvisningskamp i november sidste år i forbindelse med BLAST Premier Fall Final-finalen i Royal Arena.