Mistede kørekort og bilen: Dennis Knudsens nye transportmulighed får folk op i det røde felt

05/09/2023 08:59

|

Nicolai Haugsted

Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix
Kendisstylistens løsning på transportproblemet er ikke faldet i god jord hos alle.

Mest læste i dag

Der er ikke noget der er så skidt, at det ikke er godt for noget.

Det oplever Dennis Knudsen på egen krop disse dage, efter han har måtte finde en ny transportmulighed for at komme fra A til B.

I juli fik Knudsen frataget kørekortet og sin Audi Q7 til 1,2 millioner kroner, efter en vandvindskørselsepisode ved Molslinjen ved Aarhus Færgehavn. Og siden da har han måtte finde nye muligheder for at komme rundt i verden.

Blandt andet kunne han i sidste uge dele en video på hans officielle Instagram-profil, hvor han kan ses i sadlen på sin ladcykel, for at køre børnene rundt i byen.

Men hvad så når hverdagen kalder, og billøse Dennis skal på arbejde?

Han tager da helikopteren, selvfølgelig.

I en video på hans Instagram-profil deler Knudsen en video, hvor han iført hørebøffer sidder inde i helikopteren, der skal bringe ham sikkert frem til arbejdet – og han nyder tydeligvis løsningen på hans transportproblem.

– På vej på job på en ny måde. Dejligt med gode naboer der kan hjælpe med transporten, skriver frisøren i videoens beskrivelse.

Og som forventet er det væltet ind med respons fra frisørens mange følgere – dog deler ikke alle Knudsens positive indstilling.

– Nu ved jeg godt at jeg få hug, men ud skal det. Kan han ikke tage bus og tog som alle andre?, skriver en følger i en kommentar der matcher adskillige andre henvendelser til videoen.

– Måske en privatchauffør var en bedre løsning.

– Det viser jo kun at du er for fin til at tage bus og tog til dit arbejde.

Du kan se videoen af den begejstrede Dennis her: