Megastjerne til Royal Arena

05/05/2023 08:34

|

Thea Andersen

Foto: Shutter
50 CENT kommer til Royal Arena for at fejre 20-års jubilæum af ”Get Rich or Die Tryin”. Busta Rhymes er med som special guest.

Mest læste i dag

Den EMMY- og GRAMMY-vindende megastjerne, Curtis ”50 Cent” Jackson, drager ud på en global tour for at fejre 20-års jubilæum for sit banebrydende debutalbum ”Get Rich or Die Tryin”.

The Final Lap Tour, der er produceret af Live Nation og præsenteres af Sire Spirits, kommer til Nordamerika og Europa, med shows i byer som Toronto, Brooklyn, Atlanta, Houston, Amsterdam, Oslo, Paris og København.

På The Final Lap Tour vil rap-ikonet optræde med en række fan-favoritter og chart-toppende hits, samt udvalgte tracks fra bagkataloget, som han ikke har optrådt med i årtier.

Derudover, vil 50 Cents mangeårige ven, Busta Rhymes, være med som special guest til alle shows, inkl. København. Flere gæster på touren vil blive annonceret på et senere tidspunkt.

Det skriver Live Nation i en pressemeddelelse.

Touren starter i Nordamerika til juli inden den drager videre til Europa til september.

Den europæiske del af touren starter i Amsterdam. Yderligere shows i Australien, New Zealand, Asien og Europa vil blive annonceret snart.

Curtis "50 Cent" Jacksons Sire Spirits-mærker, Branson Cognac og Le Chemin du Roi Champagne, vil være tilgængelige under hele touren og på udvalgte Live Nation-venues til andre begivenheder.

Dette samarbejde er med til at opretholde Live Nations forpligtelse til mangfoldighed og støtte til brands ejet af sorte, hvoraf Sire Spirits er et af de få.

50 Cent, der er kendt som en af de mest talentfulde og største musikere i sin æra, fik sit store gennembrud med sit rekordsættende debutalbum ”Get Rich or Die Tryin’”.

Siden da har han solgt mere end 30 millioner albums på verdensplan og vundet nogle af de mest prestigefyldte priser.

Jackson har brugt sin stjernestatus til at opnå uanet succes som iværksætter, skuespiller, filminstruktør og executive producer; fra ”Get Rich or Die Tryin’” blev et af de hurtigst sælgende albums i historien, til da han lavede en banebrydende handel med salget af Vitaminwater.

Jackson bliver ved med at slå rekorder.

På nuværende tidspunkt har han rekorden for mest sete TV-premiere af en serie på den amerikanske TV-kanal Starz med ”Power Book II: Ghost”.

Presale til koncerten i Royal Arena starter torsdag 11. maj kl. 10:00 og generelt billetsalg starter fredag 12. maj kl. 10:00 via 50cent.com

Forskellige VIP-pakker vil også være tilgængelige. Læs mere om disse på vipnation.com.