Louise Wolff forklarer: Derfor har jeg ikke kontakt til mine forældre

19/05/2024 20:44

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Den populære TV 2-vært fortæller om hvorfor hun ikke ser sine forældre.

Mest læste i dag

Denne artikel er oprindeligt udgivet i juli 2023.

Louise Wolff er en kendt tv-personlighed fra TV 2, hvor hun har været vært for adskillige programmer, herunder både "Sporløs" og "Go' Morgen Danmark".

Nu åbner hun op og deler historien om sin barndom, herunder det faktum, at hun allerede flyttede hjemmefra i en alder af blot 15 år.

Da Louise var 12 år gammel, blev hendes forældre skilt. Hendes far flyttede til Grønland, og hendes mor fandt en ny partner.

I et interview med Alt for Damerne fortæller Louise Wolff, at den nye partner "ikke var interesseret i at have børn med i pakken," som hun udtrykker det.

Tre år senere flyttede Louise derfor ind hos en anden familie på Bornholm, og i dag har hun ikke længere kontakt med nogen af sine forældre.

"Forholdet gik i stykker dengang, og nu har jeg faktisk ingen relation til dem længere," forklarer hun. Der gik nogle år, hvor tingene gradvist blev dårligere, og i dag ser de ikke hinanden.

Hun forklarer desuden, at det ikke var et pludseligt brud, men snarere at relationen ikke blev plejet og derfor langsomt forsvandt.

Til gengæld er familielivet i Louises egen kernefamilie godt.

I dag bor hun sammen med sin partner, Jonas Bøgh, og deres to børn på henholdsvis 2 og 5 år.