Kim Kardashian i det røde felt: Skælder ud på medier og fans

10/02/2021 12:39

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Der sker efter sigende meget i og omkring den verdenskendte model og realitystjernes liv for tiden.

I forbindelse med vedhængende rygter og spekulationer om en kommende skilsmisse mellem Kim Kardashian og superstjerne-rapperen Kanye West, skulle man tro at realitystjernen har nok at se til.

I perioden med de mange skilsmisserygter har hun ellers gået meget stille ved dørene, og end ikke kommenteret de mange rygter, men nu brydes tavsheden med et brag – det er dog ikke en potentiel skilsmisse der er omdrejningspunktet.

Det der har fået Kim Kardashian på krigsstien, er en kritik rettet mod hende selv, og på sin vis også hendes syvårige datter North.

Kim Kardashian/Instagram

Forleden delte mor-Kim nemlig et maleri på sin Instagramprofil, som hun påstår er blevet malet, af den bare syvårige datter. Maleriet er et imponerende stykke arbejde, måske endda lidt for meget.

Hvert fald har både fans og forskellige medier udtrykt en vis skepsis for, om den bare syvårige pige selv har stået for det flotte maleri.

Ikke mindst fordi nogle mener at kunne se, at maleriet er en efterligning eller ligefrem, en kopi af den verdensberømte maler Bob Ross.

Men Kim Kardashian vil ikke finde sig i sund kildekritik, og har derfor i et vredesudbrud, Instagram sjældent har set mage, rettet skarpe anklager mod alle, der har forholdt sig skeptisk til datterens maleri.

”Lad vær med at drille, når det kommer til mine børn,” – Starter hun så opslag med, og fortsætter:

”Som en stolt mor ville jeg dele hendes arbejde. Men nu ser jeg voksne mennesker i medierne og på de sociale medier prøve at se, om de kan bryde maleriet ned, så de kan se, om det er lavet af en voksen,”

Om den syvårige North på egen hånd har stået for maleriet, finder vi måske aldrig ud af.

Men det kan da overraske en smule, at en så garvet bruger af sociale medier som Kim Kardashian, tilsyneladende ikke havde fantasi til at forestille sig, at en påstand om at et barn på syv år har malet noget, der sammenlignes med en verdenskendt maler, vil blive undersøgt og debatteret.