Kæmpe kendis-konflikt: Topmålet af egoisme, fucking snotdumhed

24/01/2021 11:47

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Efter det er kommet frem at en lang række danske kendisser, primært fra reality-branchen, er taget på ferie i Dubai, er der nu kommet svar i form af heftig kritik fra både statsminister og mediepersonligheder.

”Jeg forstår ikke målet af egoisme. Det er jo udover topmålet af egoisme. Det er jo fucking snotdumhed,” – Så kontant er udmeldingen fra skuespiller Iben Hjejle, da hun gæster Signe Lindkvists podcast ’Sitter’, hvor debatten falder på kendissers rejser til Dubai.

I en stor del af januar har man på sociale medier kunne se mange opslag, fra mange kendte danskere der har valgt at trodse corona-opfordringer, og rejse til Dubai.

Måske hele sagen ikke havde fået så meget opmærksomhed, hvis ikke det var fordi at netop danskere hjemvendt fra Dubai, har bragt en ny coronamutation med sig i kufferten.

Mascha Vang har allerede været ud at fordømme de danskere der har valgt at rejse, ligeledes har Mette Frederiksen, dog i lidt mildere vendinger. Nu melder Signe Lindkvist og Iben Hjejle sig ind i debatten, og der kan ikke herske megen tvivl om hvilken side af sagen de er på.

”Hvis den mutation resulterer i, at vi skal gå i tre ugers mere isolation, så opsøger jeg fucking Michael Maze og Nicklas Bendtner og Diamantprinsesserne og hvad fanden de hedder… Det kan jeg lige så godt sige, hvis jeg møder dem, så stikker jeg dem et ordentligt møgfald,” – Lyder det fra Signe Lindkvist, der har en ide, hun deler i podcasten:

”Mange af de kendisidioter, der har været dernede, lever primært af reality-tv. Jeg ville ønske, at deres tv-folk sagde: ’Vi havde egentlig planlagt at lave et realityprogram med dig, men du opfører dig som en kæmpeidiot, og sådan et menneske vil vi ikke have på vores flade, så du er fyret’,”.