Janni Ree taler ud: "Jeg lå og skreg"

30/09/2023 19:43

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix
Nu taler forsidefruen ud om en ubehagelig episode.

Mest læste i dag

Forleden kom Janni Ree i fokus, da det blev offentligt kendt, at hun havde valgt at fjerne sine brystimplantater. I dag har hun delt en bemærkelsesværdig episode, der også involverer hendes brystområde.

Selvom hendes ægtemand, Karsten Ree, ikke var helt overbevist om nødvendigheden af at fjerne implantaterne, har frontdamen alligevel besluttet sig for en operation.

Hun selv mener, at hendes bryster er blevet for store, og med et smil beskriver hun det som næsten komisk, hvor overdrevne de er blevet.

Men hendes historie med brystimplantater har ikke altid været uproblematisk. Tidligere har hun oplevet en ubehagelig hændelse, hvor et af implantaterne bristede.

Det skriver SE og HØR.

Denne begivenhed fandt sted, da Janni Ree spillede amerikansk fodbold, og en stor spiller løb ind i hende, hvilket fik alvorlige konsekvenser:

"En stor fyr løber ind i mig, og jeg husker bare, at jeg mister pusten. Men det er ham, der falder om, fordi jeg har jo 'airbags'. Og jeg tænkte bare: 'Puha, det var ikke så godt'."

Senere på dagen blev det klart for Janni Ree, hvad der faktisk var sket, da de to kolliderede. Hendes ene bryst var punkteret, og saltvandet fra implantatet var derfor blevet frigivet.

"Heldigvis gjorde det punkterede bryst ikke ondt, og da jeg kom på hospitalet, blev det fastslået, at det heller ikke var farligt," siger hun med lettelse.