Pernille Nygaard og Janni Ree overfaldet

17/05/2023 13:26

|

Thea Andersen

Foto: Anthon Unger/Ritzau Scanpix
Hvad der skulle have været en hyggelig gåtur med hundene, udviklede sig hurtigt til en voldsom oplevelse for de to reality-deltagere Janni Ree og Pernille Nygaard.

Mest læste i dag

Tirsdag aften var de to tidligere reality-deltagere ude at gå med Janni Rees to mops, da en anden hund pludselig angreb dem.

For at redde hundene valgte Pernille Nygaard at gribe ind, men desværre endte det med, at hun selv blev bidt og måtte en tur på skadestuen på Bispebjerg Hospital.

Det fortæller veninderne i en story på Instagram, hvor man kan se, at de sidder på venteværelset.

- Pernille er blevet overfaldet af en hund, siger Janni Ree på en måde, hvor det virker som om, at hun synes, at situationen er lidt tragisk-komisk, og fortsætter:

- Nu er Pernille blevet bidt i fingeren, og hun kan ikke mærke to af fingrene, og hun har to tænder nede i benet.

Selv slap hun kun med nogle kradsmærker.

Alt godt

For nogle timer siden har den tidligere Paradise-deltager givet sine følgere på Instagram en opdatering efter overfaldet.

- Tak for alle de søde og skønne beskeder, jeg har det fint. Janni og jeg var igår ud og gå tur med hundene, og her var der en hund som pludselig ville gå til angreb på Jannis hunde - og jeg gik i panik og ville tage den væk og så angreb den naturligvis mig i stedet for. Men ja, alt godt, skriver hun efterfulgt af et rødt hjerte.