Janni Pedersen udfordret på nyt TV 2-job

03/11/2023 19:02

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Emil Agerskov/Ritzau Scanpix
Janni Pedersen har oplevet udfordringer i løbet af de seneste dage.

Mest læste i dag

Der skal ikke eksistere nogen tvivl om, at 55-årige Janni Pedersen har været kendt i en lang årrække.

Det er takket være hendes engagement hos TV 2, hvor hun har markeret sig som en dygtig nyhedsvært på TV 2 News og som vært for "Go' Aften LIVE".

I løbet af efterårsferien er Janni Pedersen dog trådt ind i rollen som vikar på "Go’morgen Danmark", hvilket har givet hende nogle udfordringer. Netop denne tidlige opgave har stillet den erfarne tv-vært på prøve, og hun har delt sine oplevelser med sine følgere på Instagram.

"I de seneste dage har jeg haft fornøjelsen af at vikariere på Go Morgen i forbindelse med efterårsferien, og det har været en sand fornøjelse at grine i studiet igen," begynder hun i et opslag og fortsætter:

"I går var jeg sammen med Michelle, hvor vi forvandlede os til Disney-figurer for at fejre Disneys 100-års jubilæum, og i dag var jeg sammen med Steen, der fik mig til at bryde ud i latter, da han kreativt tilføjede en pind som hoved og en arm til sin kastanjefigur. Johnny the Flowerman betragtede tålmodigt vores anstrengelser, og det samme gjorde Emil Nakahara, da vi prøvede hans lækre wokret med spisepinde."

Tv-værten indrømmer dog - som tidligere nævnt - at hun har haft det svært med de tidlige morgener. Faktisk har hun ikke fået sovet de seneste to nætter.

Se opslaget nedenfor.