Frederik Fetterlein-video går viralt: Optræder på Strøget

16/11/2020 15:14

|

Lukas Jepsen

Foto: Screenshot fra video / B.T

Mest læste i dag

En video med den landskendte tennis og senere reality-stjerne er gået viralt på sociale medier

Frederik Fetterlein er efterhånden kendt for lidt af hvert. Først en dramatisk og turbulent tenniskarriere, efterfulgt at forskellige optrædener rundt om i det danske reality-miljø.

Man kan roligt sige at Frederik sørgede for ikke at gå i glemmebogen efter tenniskarrieren. Først deltog han i Luksusfælden efter han i 2010 gik konkurs.

Realitykarrieren tog fart derfra, og sidenhen har Fetterlein blandt andet deltaget i Zulu djævleræs, Fristet, Tæsk en kendt, Min fede træner og hele to gange været med i Divaer i junglen.

Reklame vækker opsigt

Den store opmærksomhed omkring den 50-årige har også ført forskellige reklameaftaler med sig, blandt andet for Kræftens bekæmpelse og Fleggaard, men den seneste har altså vagt stor opsigt.

I videoen der hen over weekenden er gået viralt, trasker Fetterlein rundt på Strøget i København med et kæmpe reklameskilt om skuldrende.

Reklamen er for headhunterfirmaet Kosmos, der overfor B.T har bekræftet, at de har indgået et samarbejde med Fetterlein i forbindelse med en reklamefilm.

Hold kæft der er mange som har ringet og skrevet

Frederik selv, blev meget overrasket over den opmærksomhed videoen skabte på meget kort tid. – ” Hold kæft, der er mange, som har ringet og skrevet. Det er fuldstændig vanvittigt,” – Udtaler han til B.T.

Og selv for en garvet offentlig person som Fetterlein, var oplevelsen en smule grænseoverskridende.

” Folk kigger jo på en, når man går rundt der, så det var nok meget godt, det var en søndag, så der ikke var så mange mennesker som normalt,”

Siger han og fortsætter

”Men man må sige, at det var godt set af Kosmos' reklamefirma, for det har godt nok fået meget respons, at jeg gik rundt med det skilt,”