Følelsesmæssigt berørt Katerina Pitzner: “Jeg kan ikke holde tårerne tilbage”

15/08/2023 16:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Emil Agerskov/Ritzau Scanpix
Diamantdronningen deler en stor nyhed.

Mest læste i dag

For nylig oplevede vi en smuk, men også dybt rørende dag hos Danske Artilleriregiment, hvor en gruppe unge og engagerede individer blev officielt anerkendt. Iblandt de stolte forældre befandt sig Katerina Pitzner, hvis følelser ikke kunne holdes tilbage.

Hendes søn, Hector, står overfor en udsendelse i januar, og selvom han forsikrer hende om, at destinationen ikke udgør nogen umiddelbar fare, kan bekymringen ikke negligeres.

"Jeg kan ikke holde tilbage, hverken stoltheden eller erkendelsen af alvoren. Min søn skal afsted til Januar. Hans forsikringer om, at stedet ikke indebærer fare, trøster mig. Jeg er bevidst om det, men potentielle farer kan opstå... Jeg forstår. Jeg vender tilbage til dette øjeblik, til 'NU'. I dette nu er alt vel, og det er her, jeg retter min opmærksomhed. Stolte og modige unge mennesker samt stærke kammeratskaber," deler diamantdronningen på sin Instagram-profil og fortsætter:

"Mine tanker går tilbage til Hectors egne ord, da han første gang iførte sig uniformen: 'Der findes ingen større ære end at tjene sit land!' Han befinder sig præcis, hvor han ønsker at være. Jeg er fyldt med stolthed! – og det er hans farfar også."

Billeder fra denne begivenhed samt af Hector, der netop er blevet udnævnt til konstabel, kan ses nedenfor.

Ud over Hector har Katerina Pitzner også døtrene Thalia, Elvira og Ophelia, som man kan følge i TV 2-programmet 'Diamantfamilien', mens de hver især søger at finde deres vej og skabe mening i livet.