Engang var det 'normalt' - I dag er Rosa flov over det

01/06/2024 10:47

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Niels Henrik Dam/Ritzau Scanpix
Rosa Kildahl fortæller, at det er noget hun i dag er flov over.

Mest læste i dag

Rosa Kildahl bærer både titlen som farmor og mormor. Hun har i alt fire børnebørn, hvoraf hun bor meget tæt på det ene, nemlig Rosas datter og barnebarnet Frida, som er Rosas yngste afkom.

Derudover er Rosa farmor til to drenge og en pige, men de bor længere væk, så de ses ikke så ofte.

I et omfattende interview med magasinet 'Vores børn' deler Rosa Kildahl sine oplevelser som farmor og mormor. Hun beskriver sig selv som en "flyvende farmor," der leger mange lege med sine børnebørn. Samtidig berøres emnet om, hvordan tiden har ændret sig.

Tiden er ændret

Tiderne har ændret sig, fastslår Rosa, at forældreskabet i dag er markant anderledes end dengang, hun selv blev forælder.

"Mine børn er forældre med stort F. Det tror jeg ikke, at vi andre var. Alt er ændret. Da min søn var spæd, skulle man lægge ham på maven, indtil han selv kunne vende sig om. Heldigvis er vi blevet klogere, og det gælder for mange ting. Jeg er flov over, at jeg kørte bil med mine børn på bagsædet uden sikkerhedssele," udtaler Rosa i det omfattende interview.

Rosa Kildahl deltog i DR-programmet 'Den store bagedyst' tilbage i 2017, hvor hun hurtigt vandt danskernes hjerter med sit store smil og glade humør.

Hun bage sig hele vejen til semifinalen i bagedysten. Selvom Rosa ikke vandt konkurrencen, åbnede deltagelsen op for et helt nyt kapitel.

Siden da har hun blandt andet medvirket i 'Vild med dans' og har også taget skridtet som Youtuber.

Rosa har haft sit eget firma, H2O Branding, siden 2008, men sidste år sagde hun farvel til virksomheden.

Nu bruger hun i stedet mere tid på sin Youtube-kanal og på at afholde foredrag.