Efter sørgelig besked fra Rasmus Seebach: Nu deler tæt ven sine tanker

07/10/2023 14:30

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Nu deler den nære ven hudløst ærlige ord.

Mest læste i dag

Det kan være problematisk at blande økonomi med venskab og endda med familie.

På onsdag blev det offentligt kendt, at brødrene Rasmus og Nicolai Seebach, hvis musikalske karriere begyndte at blomstre med udgivelsen af singlen "Engel" tilbage i 2009, stod over for en skillevej.

På det tidspunkt havde Rasmus Seebach informeret sin ældre bror om sin beslutning om ikke længere at dele indtægterne fra deres musikforretning. I stedet ønskede han at beholde hele indtjeningen, idet han hævdede at være den primære indtægtskilde.

"Det er korrekt, at vores samarbejde er ophørt. Alle, der kender mig, ved, hvor meget familien betyder for mig. Derfor beklager jeg dybt, at Nicolai og jeg ikke har været i stand til at finde en fælles løsning," udtalte hitmageren til Se og Hør.

Nu kommenterer Seebach-familiens nabo og nære ven, Gertrud Campeotto, brødrenes brud.

Dette gjorde hun under en samtale med B.T. ved premieren på musicalen 'Sisters Act'. Hun bemærkede, at det var en privat sag, men hun er skuffet over, at de ikke længere har kontakt.

"Selvfølgelig påvirker det mig, for jeg har stor kærlighed til begge brødre. Vi var jo naboer på Drosselvej, så de er vokset op og kommet ind i vores hjem og sådan," udtalte hun ifølge SE og HØR.