Efter flere årtier er det nu slut: Stig Rossen stopper

08/11/2023 16:20

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Linda Johansen/Ritzau Scanpix
Den evigt populære Stig Rossen er nu færdig som musicalperformer.

Mest læste i dag

I 1990 erobrede Stig Rossen teaterverdenen med sin magiske optræden i hovedrollen i 'Les Misérables', hvilket også resulterede i hans internationale gennembrud.

Siden da har han været en af landets mest betroede musicalstjerner og har gennem årene indtaget en overvældende mængde præstationer.

Det rapporterer HER & NU.

Ikke desto mindre, som det gamle ordsprog lyder, har alle glæder en ende. Den nu 61-årige herre har faktisk besluttet sig for at indstille sin karriere inden for musicals.

Når 'Askepot - The Musical' har sin premiere i marts 2024 og den sidste tone er sunget, vil Stig Rossen også afslutte sin musikalkarriere.

Selvom hans lange og betydningsfulde karriere inden for musicals snart går på hæld, vil Stig Rossen fortsætte sin karriere:

"Jeg er ikke ved at stoppe min karriere, blot denne del af den, der vedrører musicals. Jeg føler, at jeg har udforsket alt inden for dette område, og når jeg får mulighed for at afslutte det med en nyskrevet musical med musik komponeret af Rasmus Seebach, føles det helt rigtigt. Selvfølgelig er det vemodigt på en måde, men jeg er også utroligt glad, fordi jeg får mulighed for at fokusere på andre interesser," udtaler Stig Rossen til HER & NU.

Den erfarne musicalperformer vil fremadrettet rette sin opmærksomhed mod film og tv:

"Næste år får jeg min filmdebut i en Zentropa-produktion. Det er en mindre rolle, og jeg skal ikke synge," udtaler han med et smil.

Stig Rossen påpeger, at han følte en gnist, da han befandt sig på filmsettet, og derfor vil han nu forfølge det, som han oprindeligt blev uddannet til.