Dick Kaysø afslører drastisk karriereskift: Du gætter aldrig hvad han laver i dag

18/08/2023 14:30

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Andreasen Lars E/Her Og Nu/Ritzau Scanpix
Dick Kaysø er rigtig glad for sit nye job.

Mest læste i dag

Mange identificerer ham som 'Krummes far'. Denne rolle blev portrætteret af Dick Kaysø i løbet af 1990'erne. Ikke desto mindre har han også deltaget i en række andre danske film og serier siden da.

Senest har Dick Kaysø været involveret i Netflix-serien 'Sygeplejersken', hvor han spiller karakteren Kenny, broren til Arne, der bliver dræbt af sygeplejersken.

I dag er Dick Kaysø 76 år gammel, men han har endnu ikke trukket sig tilbage fra arbejdsmarkedet. Tværtimod er han aktivt engageret i flere projekter. Udover sin skuespillerkarriere har han også påtaget sig en helt anden rolle.

Siden 2018 har Dick Kaysø faktisk arbejdet som buschauffør - en ambition, han længe har haft, og som han besluttede at forfølge for omkring 5 år siden.

"Har du ikke været i fjernsynet"

"Jeg kører bussen for at møde mennesker! Når passagerer træder ind i min bus, træder de på en måde også ind i mit hjem, og derfor skal de modtages med en varm velkomst. Jeg bemærker, at folk generelt er venlige. Nogle genkender mig ikke, mens andre kaster et ekstra blik og spørger: 'Har du ikke optrådt på fjernsynet?'" udtaler Dick Kaysø i et opslag på Instagram fra UCplusuddannelse.

Du kan finde opslaget med Dick Kaysø nederst i denne artikel.

Dick Kaysø arbejder for øvrigt som buschauffør hos DitoBus i Nordsjælland og betjener blandt andet ruten mellem Helsinge og Gilleleje.

"Alle ruterne er mine favoritter, for landskabet heroppe er virkelig fantastisk, og jeg nyder at køre ad de smukke ruter," fortæller den 76-årige skuespiller.

For nylig deltog han i et efteruddannelseskursus hos UCplus, hvilket han har været meget tilfreds med.

"Det har været en behagelig oplevelse at genopleve alles selskab herude, både undervisere og administrativt personale. Alle er så venlige og hjælpsomme, og underviserne besidder en betydelig viden. Det er yderst værdifuldt at være opdateret om ændringer i færdselsloven og generelt få genopfrisket reglerne," udtaler Dick Kaysø.