Dansk musiker storhitter: Nu er han far for syvende gang

06/11/2020 14:21

|

Lukas Jepsen

Foto: Youtube

Mest læste i dag

Sigurd Barret har i øjeblikket nok at se til. Over de sidste par måneder er en af hans gamle sange gået viralt, verden over, og nu er børnemusikeren blevet fra for syvende gang

I en alder af 53 år, er Sigurd Barret nu blevet far til sit syvende barn. En lille pige blev torsdag født på Hvidovre Hospital, og SE og HØR, der har spurgt indtil Barrets familieforøgelse, skriver, at sangeren er meget glad for sin nye pige, der har det godt.

Barnet har Sigurd fået med den 29-årige færøske violinist, Heiðrun Petersen, der også var mor til hans sjette barn, datteren Ronja, der blev født sidste år. Hvad den nye datter skal hedde, har Sigurd ikke delt endnu.

De fem første børn, fik Sigurd med operasangeren Winnie Merete Barret. De to blev skilt i 2012, efter 18 årsægteskab.

Udover den meget glædelige nyhed, kan Sigurd Barret også glæde sig over at være blevet lidt af en internetsensation over de sidste par måneder.

Storhitter verden over

Hans gamle børnesang ”Pilfingerdansen” fra børneprogrammet ”Sigurds Bjørnetime” er nemlig blevet opfanget af i Holland, og blevet remixet til en form for teknosang, der i øjeblikket går verden rundt.

På Youtube findes mange udgaver af den mixede sang nu, og de fleste har mange tusinde views.

Til SE og HØR udtaler Sigurd om den pludselige succes – ”Jeg har en sang, Pilfingerdansen, som ligger nummer fire på verdensranglisten over mest delte sange,”… ”Så det er en vild tid for mig,”