Turist betaler 5.200 kroner for fire drinks og mad: Endnu en omgang svindel på kendt ferieø

14/05/2024 06:20

|

Nicolai Busekist

Foto: Sol.Daria / Shutterstock.com
En ferie på den græske ø Mykonos kan være vidunderlig, men også rigtig dyr. Nu har endnu en turist klaget over en særlig form for svindel.

Mest læste i dag

Efter at øen i Det Ægæiske Hav i de seneste år har været udsat for en del kritik på grund af nogle voldsomme 'prisfælder', er en italiensk mand nu blevet offer for en af disse fælder.

Ifølge Daily Star blev han efter et restaurantbesøg, hvor fire retter mad og fire drikkevarer blev bestilt, præsenteret for en regning på 700 euro. Det svarer til omtrent 5.200 kroner.

Restauranten "DK Oyster" i Platis Gialos er ikke for første gang genstand for kritik. Tidligere har der været mange negative anmeldelser på platforme som TripAdvisor, men på Google får stedet dog en gennemsnitlig vurdering på 4,7 ud af 5 stjerner.

"Vi blev overbevist om at sidde gratis, og på intet tidspunkt blev vi informeret om priserne på mad og drikke. Vi fik tre appelsinjuice, en Aperol Spritz og fire mellemstore portioner af blæksprutter og rejer, og til sidst måtte jeg betale 711 euro," sagde den vrede italiener.

"De har forvandlet vores oplevelse til en forfærdelig erfaring. De skader Mykonos' image," lød det også fra den vrede italiener.

Dyr restaurant på Mykonos er genstand for kritik

"Hvis jeg havde haft tid, ville jeg have ringet til politiet, men vi skulle tilbage til skibet. Stedet burde lukkes," rasede manden fra Italien.

Hans råd til rejsende: "Vælg aldrig det sted - der findes andre, meget billigere muligheder, selv hvis man betaler ekstra for en solseng."

Ifølge de overvejende dårlige anmeldelser på TripAdvisor synes mange andre gæster at dele denne opfattelse.

Man støder for eksempel på en negativ anmeldelse fra en kvinde, der påstår, at hun måtte betale 57 euro (ca. 425 kr.) for et glas limonade.

Platformen selv har endda indsat en advarsel på siden for "DK Oyster". TripAdvisor anbefaler alle turister at indhente yderligere oplysninger før besøget. Det skriver det tyske medie Tag24.