Video af kat og støvsuger går viralt: Hylende morsom video opnår 23 millioner visninger

08/08/2023 14:15

|

Sebastian Ilsøth

Foto: TikTok
En video af en kat, der nysgerrigt undersøger en støvsuger, er mildest talt gået amok på de sociale medier.

Mest læste i dag

De sociale platforme inklusive Facebook, Twitter, YouTube samt Instagram har i en betydelig tidsperiode fungeret som arena for en bred vifte af indhold, der spænder fra væsentlige indlæg og politiske diskussioner til komiske bemærkninger og underholdende klip.

Et lignende aspekt gør sig gældende på et relativt nyt medie ved navn TikTok, der har formået at gribe verdens opmærksomhed i løbet af de seneste år.

Du kan få mere information om dette emne ved at læse nedenstående artikel...

Brugerantallet på denne videodelingstjeneste er vokset eksplosivt, parallelt med stigningen i antallet af visninger af videoer, der fanger øjeblikket, hvor en nysgerrig kat udforsker en støvsuger.

Du kan få et grin med den utroligt morsomme video, der er blevet set mere end 20 millioner gange, lige her (artiklen fortsætter efter videoen):

Hovedpersonen i videoen, der i skrivende stund har modtaget 2,6 millioner 'synes godt om' og næsten 27.000 kommentarer, er katten Luna. På TikTok går Luna under brugernavnet @Luna_the_loonie.

På dette sociale medie følger 74.000 dedikerede brugere med jævnlighed og nyder de sjove videoer af den bedårende kat. Ikke desto mindre er det usædvanligt, at en video opnår SÅ mange visninger som den foregående.

Normalt modtager Lunas videoer omkring 30-40.000 visninger, men kattens muntre møde med støvsugeren har uden tvivl opnået viralt status, og årsagen er indlysende.