Ung kvinde har 5 strenge regler for sin kæreste: Én af dem indebærer, at hun skal kunne spore hans lokation

04/04/2024 15:06

|

Sebastian Ilsøth

Foto: TikTok
En ung kvinde har afsløret, at hun har særlige regler for sin kæreste. Blandt andet skal hun altid kunne spore hans lokation via hans smartphone.

Mest læste i dag

En ung kvinde har valgt at dele de strikte regler, hun har opstillet for sit forhold, baseret på sin overbevisning om, at et solidt parforhold hviler på fundamentet af tillid.

Ikke alle deler dog denne opfattelse. Hun kræver blandt andet, at hun til enhver tid skal kunne lokalisere sin kærestes telefon for at vide, hvor han befinder sig. Dette er blot én af flere regler, som Taylor Donoghue insisterer på i sit forhold.

I en TikTok-video forklarer hun sine regler, herunder et forbud mod kvindelige venner, idet hun mener, at sådanne venskaber ofte kan føre til komplikationer. "At have en kvindelig bedsteven er helt udelukket for min kæreste. Jeg har simpelthen ikke tillid til det, og det kan blive alt for indviklet," udtaler hun.

Dog anerkender hun, at det er acceptabelt for hendes kæreste at have kvindelige venner og bekendtskaber i mindre intimt forstand. Hun understreger også vigtigheden af, at hendes kæreste holder hende løbende informeret om hans opholdssted, hvilket hun argumenterer er for hans egen sikkerheds skyld efter en lang periode sammen.

Taylor sætter også grænser for, hvor hendes kæreste må tilbringe sin tid, inklusive et forbud mod stripklubber og mod at like andre kvinders bikini-billeder på sociale medier. "Det ser simpelthen dårligt ud, når nogen, der er i et forhold eller gift med børn, liker den slags billeder. Det er upassende," udtaler hun.

Den mest debatterede af hendes regler omhandler økonomien tidligt i forholdet, hvor hun forventer, at manden betaler det meste, selvom hun indrømmer, at hun også selv bidrager.

Hendes video har skabt stor debat på sociale medier, med kommentarer, der spænder fra støtte til hendes synspunkter til kritik af mangel på tillid i forholdet. Nogle brugere deler hendes holdning til stripklubber og udtrykker overraskelse over, at det ses som kontroversielt, mens andre deler deres egne erfaringer med at sætte grænser i forholdet.

Kritikere af videoen argumenterer for vigtigheden af gensidig tillid i et forhold og stiller spørgsmål ved levedygtigheden af et forhold med så mange restriktioner. En bemærkning lyder, at et forhold uden tillid ikke vil kunne holde i længden, uvidende om, at Taylors kæreste ligeledes har opstillet strenge regler for hende.