Ung kvinde gifter sig med stenrig 68-årig: Bladrer gennem fotoalbum og opdager den chokerende sandhed

09/09/2023 12:51

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
En ung kvinde giftede sig med sin 'drømmemand' - kun for at finde ud af at de to havde mere til fælles, end godt var.

Mest læste i dag

Præsten i kirken sagde de velkendte ord om at være sammen i med- og modgang, og for et usædvanligt par blev disse ord virkelig sat på prøve efter deres bryllup. Det rapporterer NYpost.com.

Historien begyndte godt for det amerikanske par, der havde mødt hinanden via online dating.

Hun, 24 år gammel og fra Jacksonville, var lige blevet smidt ud hjemmefra. Han, derimod, var en 68-årig millionær fra Miami. Alligevel fandt de to kærligheden.

Om hendes tiltrækning til den ældre mand primært skyldtes hans formue, kan kun spekuleres i, men der er en mistanke om det.

Uanset hvad, friede den velhavende ældre mand til den unge kvinde nytårsaften, og hun accepterede. De blev gift, og efter det overdådige bryllup begyndte de at kigge gennem familiens fotoalbum. Her stødte de på en ubehagelig overraskelse.

Det viste sig, at den unge kvinde havde giftet sig med ingen ringere end sin egen bedstefar - hendes far's far!

"Da jeg så min egen far i fotoalbummet, blev jeg helt chokeret," fortæller den unge kvinde til Florida Sun Post, og hendes mand havde også sin egen overraskelse.

"Det var som en deja vu, men i starten kunne jeg ikke afgøre, hvorfor hun virkede så bekendt," forklarede den 68-årige millionær senere.

Men historien bliver endnu mere usædvanlig. Bedstefar og barnebarn har ingen intentioner om at lade sig skille. I stedet vil de forsøge at få deres ægteskab til at fungere.

"Jeg har allerede haft to mislykkede ægteskaber, og jeg har besluttet, at jeg ikke ønsker et tredje," sagde den 68-årige, der mærkeligt nok ikke ønsker at afsløre sit navn.

Den 24-årige kvinde ønsker heller ikke at opløse ægteskabet.

"Alle ægteskaber er unikke og specielle på deres egen måde. Jeg føler, at vores forhold er så stærkt, at selv noget som dette ikke vil få os til at give op," sagde hun.

Det er i sandhed en usædvanlig kærlighedshistorie, selvom det betyder, at du pludselig er blevet stedmor til din egen far!