Trick gået viralt: Du har med stor sandsynlighed spist Toblerone forkert hele dit liv.

19/07/2023 18:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock.com
Toblerone er en verdenskendt chokolade, men sandsynligvis har du spist den forkert hele dit liv.

Mest læste i dag

Der er ingen vej udenom, at Toblerone er en af de mest ikoniske og velkendte chokoladebarer, der findes over hele verden.

Selvom det er en chokolade, der har eksisteret på markedet i mange år, er det ikke alle, der finder det let at spise den schweiziske chokolade.

Hvis du har prøvet det et par gange, er du sandsynligvis klar over, at det kan være svært at knække et stykke chokolade af. Normalt ender det med, at man bliver nødt til at være mere eller mindre voldelig.

Men en mand ved navn sidneyraz på det sociale medie TikTok har nu afsløret et trick, der gør det markant lettere at spise Toblerone. Det rapporterer SE og HØR.

Hele ideen bag hans TikTok-profil er at dele opdagelser og tricks, som han først har gjort sig som 30-årig. En af disse opdagelser er, at han har fundet ud af, hvordan man kan spise Toblerone uden at være voldelig.

Det viser sig faktisk, at det slet ikke er umuligt at knække et stykke chokolade af en Toblerone-bar uden vold. Det kræver blot, at man bruger den rigtige teknik.

I den video, han har delt på TikTok, viser han, at han let kan knække et stykke chokolade af ved hjælp af sin tommel- og pegefinger.

Han forklarer også, at mange har begået den fejltagelse at forsøge at knække chokoladen af. Selvom det måske virker som om det er det, man skal gøre, er det faktisk ikke tilfældet.

I stedet viser det sig, at man faktisk skal "klemme" det af ved at trykke det sammen med to fingre.

I videoen, som du kan se nedenfor, kan man tydeligt høre, at sidneyraz selv er meget overrasket over at have fundet ud af, at dette er den rigtige måde at få et stykke chokolade af den ikoniske chokoladebar på.