TikTok-stjerne ankommer i helikopter til sin egen begravelse: Ville give familien 'en lektion for livet'

12/04/2024 16:16

|

Nicolai Busekist

Foto: TikTok
David Baerten følte sig 'ikke værdsat' af sin familie. Derfor valgte han at forfalske sin egen død og chokerede alle ved at ankomme levende - i helikopter - til sin egen begravelse.

Mest læste i dag

Mange har nok spekuleret over, hvordan deres nærmeste ville reagere, hvis de døde. Men meget få har taget så drastiske skridt som David Baerten, der er TikTok-stjerne med over 150.000 følgere.

Den 45-årige mand lod som om, at han var død for at spille sine nærmeste venner og familie et pus. Han dukkede op få dage senere under sin egen begravelse - i en helikopter.

Baerten iscenesatte sin død med hjælp fra sin kone og børn, som var de eneste, der kendte sandheden bag 'spøgen'. TikTokeren, der er kendt på sociale medier som Ragnar Le Fou, forklarede, at han gjorde det, fordi han 'ikke følte sig værdsat'.

"Det, jeg ser i min familie, sårer mig ofte. Jeg bliver aldrig inviteret til noget. Ingen kommer for at se mig. Vi var alle drevet fra hinanden," sagde han, efter at have afsløret, at det hele var en fup.

"Derfor ville jeg give dem en lektion for livet og vise dem, at de ikke bør vente med at mødes med en person, til de er døde."

Planen involverede at sprede nyheden om Baertens død gennem børnene, som på sociale medier skrev hyldestbeskeder til deres far.

"Hvil i fred, far. Jeg stopper aldrig med at tænke på dig. Hvorfor er livet så uretfærdigt? Hvorfor dig? Du skulle have været bedstefar. Du havde hele livet foran dig. Jeg elsker dig! Vi elsker dig! Vi vil aldrig glemme dig," stod der på datterens konto.

Optrinnet gik så langt, at det inkluderede en 'begravelse' med deltagelse af mange venner og familiemedlemmer. Det var her Baerten gjorde sit triumferende comeback 'fra de døde', idet han landede på en mark i en helikopter:

Reaktionerne, som kan ses i flere videoer på det sociale medie TikTok, spænder fra forvirring til følelsesladet glæde. I en viral video kan man se influenceren omfavne en ven, der mellem tårer udbryder: "Du fik os. Vi troede, du havde forladt os."

Folk i kommentarsporet havde dog ikke helt samme reaktion. Flere brugere kritiserede Baerten for at 'traumatisere' sine venner og familie for 'ego' og 'opmærksomhed'.

Uanfægtet af kritikken, har influenceren udtalt, at hans plan virkede. Efter at have afsløret, at han var i live, kontaktede flere personer ham. "Det beviste, hvem der virkelig holder af mig. Selv dem, der ikke var der, kontaktede mig for at mødes. Så på en måde vandt jeg," sagde han.