Tatovør med bøn: Undgå denne populære tatovering for enhver pris

13/07/2023 06:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock.com
En tatovør mener, at du ikke bør få lavet denne type tatovering, selvom det er populært at få det gjort.

Mest læste i dag

En tatovør afslører, hvorfor det ikke er en god idé at få tatoveret dit barns eller dine børns navne. Årsagen til dette kan potentielt overraske dig.

Sabrina Rogers-Anderson, en tatovør fra Canada, har gjort det til sit levebrød at give folk de tatoveringer, de drømmer om. Med mange års erfaring som tatovør har hun lavet adskillige tatoveringer i løbet af sin karriere.

Dette har fået hende til at dele en vigtig besked til forældre. Hun påpeger, at de fleste allerede er klar over, at det sjældent er en god idé at få tatoveret sin partners navn. Men på samme måde bør man også undgå at få sine børns navne tatoveret - dog af en anden grund.

Sabrina afslører, at du sandsynligvis vil få lavet en tatovering af kærlighed til dit barn eller dine børn. Men hun mener, at der er en betydelig risiko for, at dit barn vil vokse op og med tiden finde det pinligt at se sit eget navn tatoveret på mor eller far.

"Ifølge forummet Netmums (ifølge Mirror) er der en god chance for, at dine børn vil blive irriterede over din beslutning, når de går langs stranden med dig, og din gigantiske tatovering af deres navne står skrevet med kursiv på din ryg," skriver hun.

"Forestil dig at være et pinligt barn! Laserfjernelse og dækning af navnetatoveringer er en rentabel forretning af en grund."

Sabrina påpeger også, at denne trend er meget populær og er blevet omfavnet af flere berømtheder, herunder Drew Barrymore, som hun fremhæver som et eksempel.

Skuespillerinden, kendt fra blandt andet Charlie's Angels, har fået tatoveret sine døtres navne, Olive og Frankie, på sit håndled.

En anden berømthed, der har fulgt denne populære trend, er David Beckham. Han har fået tatoveret sine børns navne, men han stoppede ikke der - han har også sin kones, Victorias, navn tatoveret på sin krop.