Rebecca støder på en vaskebjørn i sin have: Da hun ser hvad der bag vaskebjørnen, bliver hun overrasket

15/10/2023 17:21

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Youtube
Hun havde aldrig set noget lignende.

Mest læste i dag

Rebecca, som er en erfaren ekspert, formåede at fange de to pelsklædte venner med succes. Hun transporterede straks den usædvanlige duo til "Wildlife Rescue Center."

Personalet på centeret blev også forbløffet, da de modtog de usædvanlige pelsede kammerater. Ikke desto mindre lykkedes det dem at afdække mysteriet.

Vildtplejerne delte i kommentarerne til den tilhørende YouTube-video (se nedenfor): "Vi ved ikke, hvordan de endte uden forældre eller hvordan de fandt hinanden, men de holdt sammen, indtil hjælp ankom."

Da det var usandsynligt, at dyrene ville have overlevet alene i naturen, blev de indkvarteret i Wildlife Rescue Center, ikke kun for at beskytte dem, men også af en særlig årsag.

De to pelsede kammerater skulle separeres og indføres til deres rette artsfæller, nogle af dem var allerede i pleje på centret.

Men scenen, der udspillede sig, var hjerteknugende. Da dyrene blev adskilt, blev de så stressede, at de nægtede at spise. I en desperat gestus rakte skunken endda sin pote ud mod buret, hvor vaskebjørnen sad alene.

Til sidst lyttede dyreplejerne til deres instinkter og satte de to sammen i samme bur, hvor de straks spiste i harmoni og snart faldt i søvn, krammede hinanden.

"Med over 40 års erfaring inden for dyreudsættelse har vi aldrig set en lille stinkdyr og en lille vaskebjørn danne et så usædvanligt venskab. Ikke desto mindre har vores mange år i branchen lært os at være forberedt på enhver overraskelse," udtalte teamet.

Skønt venskabet var bemærkelsesværdigt, blev det hurtigt glemt, da de to firbenede venner mødte deres egne artsfæller.

Nu er der gået nogle måneder, siden de to dyr blev fundet i slutningen af maj. Ifølge Wildlife Rescue Center, som delte historien i midten af september, er de nu blevet genudsat i naturen sammen med deres artsfæller.

Nedenfor kan du se en video af de to dyr.