Postmanden afleverer en pakke og gør dette: Nu er videoen gået viralt

01/10/2023 10:07

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Facebook
Videoen er gået viralt.

Mest læste i dag

Når det drejer sig om levering af pakker, er det noget, de fleste af os har oplevet: det spændende øjeblik, hvor postbuddet nærmer sig vores dør. Desværre er der til tider øjeblikke, hvor denne forventning bliver afløst af bekymring, når vi hører et stød, idet pakken bliver sat udenfor vores hoveddør. Der har været flere online videoer, der viser postbude, der ikke behandler folks pakker ordentligt.

Nu har en video spredt sig viralt, hvor en postbud bliver fanget på kamera, mens han leverer en pakke ved husets hoveddør.

Du kan se videoen nedenfor.

Men årsagen til, at denne video er blevet populær, er ikke på grund af negative hændelser. Snarere blev postbuddet, ved navn Trent, fanget på kamera, da han gjorde noget hjertevarmt. På ejendommen havde det amerikanske flag været vridd, men Trent stoppede for at rette det op og hængte det korrekt op efter at have leveret pakken.

Ejeren af huset blev så imponeret over Trent's handling, at hun delte videoen på Facebook og skrev: "Mit postbud er dagens helt. Mit amerikanske flag var sammenfiltret, så han stoppede og fiksede det, inden han fortsatte." Trent vidste ikke, at nogen så hans gode gerning, men han gjorde, hvad han følte var det rigtige at gøre.

Se videoen herunder: