Piloten siger de styrter ned: Hvad der så sker, havde ingen forudset

23/08/2023 22:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Instagram
Forestil dig, at du befinder dig ombord på et fly, og pludselig meddeler piloten, at der måske bliver behov for en nødlanding på en mark. Sådan begynder denne video, men den tager en helt uventet drejning, som ingen af passagererne nogensinde havde kunnet forestille sig.

Mest læste i dag

Flyskræk er en udbredt frygt for mange mennesker, og når en pilot antyder muligheden for en nødlanding på en mark, udløses panikken.

Dette var netop den situation, der var under opsejling under en flyvning, hvor piloten pludselig meddelte en ængstelig passager, at han ikke længere havde kontrol over flyet.

Ikke desto mindre var der en veludtænkt plan bag det hele.

Piloten begyndte med at anmode passageren om at konsultere flymanualen angående udførelsen af en nødlanding, idet han påstod, at han personligt var usikker på procedurerne.

Med rystende hænder og en skælvende stemme greb den kvindelige passager manualen og begyndte at læse.

Se, hvad der sker i videoen nedenfor:

Det hele var dog en iscenesat begivenhed. En omfattende plan, der omfattede en flyvning, en falsk manual og et videokamera, med det formål at inddrage os andre i frieriet.

Efter at den kvindelige passager havde læst et par trin i manualen, gik det op for hende, hvad piloten egentlig havde gang i.

Hendes reaktion var simpelthen fantastisk. Imens trak piloten en ring frem fra et skjult sted i flyet, og kvinden modtog ringen med overvældende glæde og tårer.

Det er uden tvivl et af de mest dramatiske og romantiske frierier, vi nogensinde har set.

Hvad er din mening om denne begivenhed?