Par kørte forbi bjergene med tog: Det de ser, får det til at løbe koldt ned ad ryggen på dem

27/10/2023 19:09

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Facebook
Da Stetson Tyler og Shannon Parker Da Stetson Tyler og Shannon Parker (44) for nylig tog en tur på en smalsporet jernbane, så de et syn, der fik deres blod til at løbe koldt ned ad ryggen.

Mest læste i dag

Der florerer altid fortællinger om observationer, men der er yderst begrænset konkret bevisførelse for den faktiske eksistens af det gigantiske pelsvæsen, der menes at opholde sig i bjergene.

Optagelserne fra et par fra Colorado kan potentielt genskabe debatten om Bigfoot.

Stetson Tyler og Shannon Parker begav sig ud på en tur med Durango og Silverton Narrow Gauge Railroad på deres bryllupsdag.

De to er fuldt overbeviste om, at de har stødt på Bigfoot.

Mens de var på ruten fra Silverton til Durango, begyndte de at observere området for elge fra deres togsæder i bjergene. Det rapporteres af Tag24.

Men intentionen var ikke at få øje på elge. Stetson bemærkede noget i bevægelse, og udtalte derefter: "Jeg tror, det er Bigfoot." På de billeder, de tog under rejsen, kan man faktisk se et væsen, der bevæger sig rundt i det sparsomt bevoksede bjergområde i bredt dagslys.

Væsnet synes at have bemærket den smalsporede jernbane og dukkede ned i græsset, mens det rettede sin opmærksomhed mod skinnerne.

Shannon Parker har delt sin Bigfoot-observation på Facebook og udtaler: "Jeg ved ikke med dig, men vi tror fuldt og fast på, at det, vi så, var Bigfoot. Hvis du havde spurgt os før vores tur, ville vores holdning måske have været mere skeptisk, men nu er vi fuldt overbeviste."

Hun beskriver det observerede væsen som værende mindst 6 fod højt eller endda højere. Desuden bemærker hun, at væsnet tilsyneladende var ekstremt godt kamufleret i sin naturlige omgivelse baseret på dets udseende.