Pakkebud støder på en særlig besked på døren: Se så, hvad hun gør

13/08/2023 05:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Facebook
Et pakkebud er gået viralt på de sociale medier, efter hun var med til at gøre en lille drengs fødselsdag helt speciel.

Mest læste i dag

På platforme som Facebook, TikTok og YouTube kan du bruge timevis på at nyde forskellig underholdning. Der er videoer med alt fra nuttede og morsomme dyr til smarte tricks og vejledninger. Ofte går enkelte videoer virale og hiver flere hundrede tusind visninger ind.

Én af disse videoer er blevet delt på "Fabiosa Digest" Facebook-siden for mindre end et døgn siden, og den er allerede blevet afspillet hele 600.000 gange.

Derudover har omkring 34.000 personer trykket på 'Synes godt om' knappen på videoen, som du kan se nedenfor, og årsagen er tydelig. Videoen præsenterer en utrolig hjertevarm handling (læs videre under videoen):

I videoen bliver du vidne til en situation, hvor en pakkebud ankommer til en bolig.

Hun nærmer sig døren, sætter to store pakker forsigtigt ned, men før hun går sin vej, bemærker hun en stor seddel hængende på husets dør.

På sedlen står der: "Kære pakkebud, riv her," og pakkebuddet river derefter langsomt den markerede kant af sedlen af og opdager en ny besked, som lyder: "Min søn kommer hjem fra skole..."

Pakkebuddet fortsætter med at rive af og afslører efterhånden hele 'historien', som siger: "I dag er det hans fødselsdag. Jeg har tre jobs. Desværre kan jeg ikke være til stede. Jeg har placeret $300 under dørmåtten. Den første pakke er hans gave. Den anden pakke indeholder... et bjørnekostume. Kære Bjørn! Vil du venligst overrække min søn hans gave?"

Udfordringen bliver hurtigt accepteret af pakkebuddet, og hun samler hurtigt de $300 (svarende til omkring 2.100 kroner), der ligger under dørmåtten. Herefter begynder hun at åbne de to pakker, som hun lige har leveret.

Den ene pakke indeholder faktisk en fødselsdagsgave og en luftballon, mens den anden indeholder et stort, blåt bjørnekostume. Pakkebuddet klæder sig hurtigt i kostumet og er klar.

Kort tid efter ankommer drengen hjem fra skolen, og hans glæde over at blive mødt af en kæmpestor bjørn med en fødselsdagsgave er åbenlys. Han sprinter hen til bjørnen, giver den et kram og danser kort med den, inden han modtager sin gave og et kærligt farvelkram, inden han går ind i huset.