Mand sender skilsmisse brev til sin kone: Da han ser hendes svar på brevet, får han et kæmpe chok

12/10/2023 15:13

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Svaret fik manden til at tvivle på hans beslutning.

Mest læste i dag

I et skelsættende øjeblik af fortrydelse blev en mand nødt til at konfrontere konsekvenserne af sin impulsive beslutning om at forlade sin kone. Dog er det kvindens kærligt sarkastiske respons, der har forvandlet denne smertefulde situation til en tragikomisk forestilling.

Manden afsendte et afskedsbrev til sin kone, hvor han grundigt udforskede sin utilfredshed med deres syvårige ægteskab. Han anklagede hende for følelsesmæssig fravær og tog sin afsked ved at proklamere, at han nu ville bosætte sig i West Virginia sammen med hendes egen søster.

Kvindens tilsyneladende svar er en sand mesterklasse i ironi. "Intet kunne have oplyst min dag mere end dit brev," skrev hun.

Hun gik systematisk igennem mandens anklager: Hans klager over manglende opmærksomhed blev afvist med en påpegning af hans eget "klynkeri og beklagelser". Hans bemærkninger om mangel på intimitet blev kunstfærdigt vendt tilbage til ham med beskrivelsen af, hvordan han bar et par boksershorts med prisetiketten stadig fastgjort.

Så kom klimakset: "Da jeg vandt en lotterigevinst på 10 millioner dollars, sagde jeg farvel til mit job og købte to flybilletter til Jamaica," afslørede hun.

Men manden havde allerede forladt hjemmet. "Min advokat fortalte mig, at det brev, du sendte, garanterer, at du ikke får en krone fra mig," lød hendes afsluttende replik.

Dette blev rapporteret af Newsner.