Lille dreng kigger hele tiden på hans telefon: Det manden vælger at gøre, overrasker mange

05/08/2023 16:05

|

Sebastian Ilsøth

Foto: YouTube
En lille dreng blev ved med at kigge på hans telefon. Til sidst gjorde han noget, som har overrasket mange.

Mest læste i dag

Én dag i New York var Kia Tatiyana Davis vidne til noget helt særligt. Ikke nok med det, hun var så heldig at fange det hele på video.

I en metro sad hun overfor en mand og en dreng. Her opdagede hun, hvordan de formåede at kommunikere med hinanden uden at sige noget. Davis blev så rørt af synet, at hun næsten var ved at græde.

Videoen blev delt af hende på hendes Facebook-profil og gik viralt med det samme. Den blev sidenhen delt af mange andre profiler, heriblandt YouTube.

Normalt holder de fleste pendlere sig for sig selv i metroen, men ikke denne dreng. Han kunne ikke holde øjnene fra en fremmed mands telefon.

I videoen kan man tydeligt se, hvordan de to sidder ved siden af hinanden. Manden har høretelefonerne i ørerne og er optaget af noget på sin telefon.

Drengen viser stor interesse, og det virker sandsynligt, at manden spillede et spil på telefonen. Først var manden ikke klar over, at han havde en tilskuer, men så mødtes deres blikke.

Det fik manden til at smile til den lille dreng og viste, at han ikke havde noget problem med hans nysgerrighed. Men det stoppede ikke der.

Kort tid efter besluttede manden at give sin telefon til drengen. Han tog høretelefonerne ud og gav den til drengen, så han kunne bruge den.

Den lille dreng kunne næsten ikke tro det, men han tog imod telefonen og begyndte straks at bruge den.

Manden i videoen er ikke blevet navngivet, men hvis hans venner og familiemedlemmer har genkendt ham, så må de være meget stolte af ham.

Det er tydeligt at se, at det bringer stor glæde for den lille dreng at få lov til at lege lidt med telefonen. Selvom det måske kun varede et par minutter, var det sandsynligvis højdepunktet på hans dag.

Den fantastiske video blev delt på YouTube af en kanal ved navn 'Free Hugs Project'. Kanalen er kendt for at dele hjertevarmende videoer, og det gælder bestemt også for denne.

Videoen har fået mere end 30 millioner visninger og har fået tusinder af positive kommentarer. Størstedelen af kommentarerne roser manden i videoen for hans handlinger.