Kvinder opdager, at hendes kæreste er utro: Du vil tabe kæben, når du ser hendes hævn

21/09/2023 10:38

|

Sebastian Ilsøth

Foto: TikTok
Efter at have opdaget, at hendes partner gentagne gange havde været hende utro, valgte en ung kvinde ikke at lave en scene eller afslutte forholdet. I stedet tilbragte hun ni uger på ferie med ham.

Mest læste i dag

Siden den tid har hun delt adskillige videoer på TikTok, hvor hun forklarede sin beslutning og afslørede samtidig en snedig plan.

Under hendes rejse gennem Europa standsede hun ved forskellige berømte seværdigheder og tog billeder. Hver gang hendes partner stillede sig foran kameraet, holdt hun en lille besked op foran linsen, skrevet med korte sætninger, som den unge mand ikke var klar over.

Hun fik ham til at tro, at det var små kærlighedsbreve, hun viste frem, idet hun fortalte ham, at der ventede en overraskelse til ham.

I virkeligheden var hendes plan noget helt andet.

Efter turen ville hun slå op med ham, som en af beskederne på en seddel afslørede. En anden besked afslørede, at han var utro, hvilket han ikke vidste, hun var klar over. Alle beskederne blev ledsaget af hashtagget "Jeg ved det".

Ved rejsens afslutning sendte hun alle de billeder, hun havde taget, hvor hun gradvist beskrev, hvordan forholdet skulle afsluttes. Derefter fulgte en 30 sekunders stemmebesked fra den unge mand, hvor han tryglede om tilgivelse, men det var for sent.

"Det var mit eget lille projekt, der hjalp mig med at bearbejde, hvad han havde gjort," fortsatte hun i videoen.

"Ved at acceptere, hvem han er, og hvad han har gjort, har jeg været i stand til at afslutte tingene," meddelte hun til sidst. "Jeg ønsker ikke at have noget med ham at gøre længere, og jeg vil aldrig gøre det igen."