Kvinde troede hun var gift med sit livs kærlighed: 6 år senere, opdager hun den chokerende sandhed om ham

16/11/2023 05:56

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Facebook
Hun var i trediverne og mødte sin sande kærlighed over internettet . Ægteskab og et barn fulgte efter. Men da den britiske kvinde Mary Turner Thomson (58) fandt ud af, hvem hun havde ved sin side efter seks års dating, blev hun blæst bagover.

Mest læste i dag

Turner Thomsons livshistorie minder faktisk om en moderne kærlighedshistorie. I år 2000 krydsede skæbnen stierne for den dengang enlige mor til en ni måneder gammel datter og hendes kommende ægtemand, William Allen Jordan.

Den charmerende amerikaner indledte et forhold, og efter blot to uger gik han på knæ for den skotske kvinde. "Efter seks måneder af dating blev jeg gravid, hvilket var en kæmpe overraskelse, da han tidligere havde fortalt mig, at han var ufrugtbar," delte Turner Thomson med Mirror.

Selvom deres datter, Eilidh, allerede var født, og den nu mor til to stadig ikke havde mistanke om noget mærkeligt ved sin mands adfærd, ændrede alt sig en dag, da telefonen ringede. I den anden ende af linjen var en kvinde, der påstod, at hun var "den anden fru Jordan."

Marys verden brød sammen.

Det viste sig, at hendes mand, William, rent faktisk havde danset ved flere bryllupper, var gift med tre kvinder samtidig og havde i alt 13 børn.

For at undgå mistanke og forklare sin fraværelse, udgav bedrageren sig som en CIA-agent over for alle sine koner. I virkeligheden var den amerikanske mand blot en simpel it-iværksætter.

For at lyde troværdig opdigtede Jordan hemmelige CIA-missioner og fremlagde endda beviser for sit arbejde, herunder lønregistreringer. Selv da han bad Turner Thomson om en løsesum for påståede "afpressere," forblev den skotske kvinde uanfægtet.

Jordan overtalte hende til at sælge alt, hvad hun ejede, herunder hendes lejlighed, og berøvede Turner Thomson mere end 200.000 euro (1,5 millioner danske kroner).

Efter bedrageriet blev afsløret, erklærede William Allen Jordan sig skyldig i bigami, bedrageri og manglende registrering som seksualforbryder. Han afsonede to et halvt år i fængsel i Storbritannien, inden han blev deporteret til USA.

Mary Turner Thomson bearbejdede sin oplevelse ved at skrive en bog med titlen "The Bigamist" og blev en bestsellerforfatter.