Kvinde sidder stille og roligt på sin plads i flyet: Så siger stewardessen noget grimt om hendes påklædning

25/09/2023 10:21

|

Sebastian Ilsøth

Foto: TikTok
Hun havde egentlig bare planlagt at tage en flyvning fra Omaha, Nebraska, til Nashville, Tennessee den 1. september, ligesom alle de andre passagerer. Men da Maggi Thorne (42) blev bedt om at beskrive sit påklædning af en stewardesse, blev hun overrasket.

Mest læste i dag

Thorne, kendt i USA for sin medvirken i sportskonkurrenceprogrammet "American Ninja Warrior", blev anmodet af en stewardesse om at ændre sit påklædningsvalg.

"Stewardessen kom over til mig og spurgte om mit tøj og sagde, at hun mente, det var for udfordrende og ikke i overensstemmelse med flyselskabets dresscode," afslørede Thorne for nylig i et interview med det amerikanske magasin Insider. Hun tilføjede, at hun var "overrasket" over denne anmodning.

For at give alle et indblik i hendes påklædning, delte Thorne en selfie direkte fra flyet på hendes nysgerrige tweet. Derudover vedhæftede hun en kort video, der viste stewardessen om bord.

Thorne nægtede at følge anmodningen om at dække sig mere til. Den 42-årige forklarede også, at hun var klar over, at Southwest Airlines ikke havde en formel dresscode, der præciserede passagerernes påklædning.

Southwest Airlines tog efterfølgende kontakt til Thorne. Hun fortalte Insider, at en repræsentant fra det lavprisflyselskab havde indgivet en klage på hendes vegne.

Derefter spurgte hun, hvad selskabet ville gøre for at forhindre lignende situationer for andre passagerer i fremtiden.

Siden da har flyselskabet ikke kommunikeret yderligere med atleten. Der er endnu ikke kommet nogen officiel udtalelse fra Southwest Airlines som svar på Insiders anmodning om kommentar.