Kvinde med ulækker afsløring: Det bruger min kæreste vores saftevandsglas til

03/07/2023 18:15

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com
En anonym kvinde har på det sociale medie Reddit bedt om hjælp til at tackle hendes kærestes toiletvaner

Mest læste i dag

Kvinden starter sit indlæg på Reddit med at forklare hvordan hendes kæreste har søvnproblemer, og derfor har svært ved at falde i søvn igen når han først er vågen. For at undgå dette problem, har kæresten derfor valgt en noget alternativ løsning, hvis trangen melder sig i løbet af natten.

I stedet for et toiletbesøg har kæresten valgt at bruge et af parrets saftevandsglas. Glassene lader han derefter stå, fyldt med tis på natbordet. ”Første gang det skete fandt jeg et af vores glas fyldt med tis på hans natbord” – Skriver kvinden, og fortsætter – ”Nu sker det så ofte, at han nogle gange lader glassene stå, en dag eller mere”.

Kunne vælte glassene

Naturligt nok, er kvinden ikke begejstret for kærestens vane, og skriver hvordan hun frygter det værste. ”Vi har katte, der kunne vælte glassene, sådanne ulykker sker jo. – Jeg er ude af den og forfærdet, hver gang jeg ser et glas”

Brugerne på Reddit har da heller ikke meget forståelse til overs for kærestens toiletvaner. Mange mener bestemt ikke at kvinden skal finde sig tis-glassene, og mange mener sågar at hun burde gå fra kæresten