Kvinde kom hjem fra ferie og så hendes hus var blevet revet ned: Du gætter aldrig hvorfor

06/11/2023 11:32

|

Sebastian Ilsøth

Foto: FOX
Efter en skøn ferie er det første, man ønsker at gøre, når man kommer hjem, at slappe af, før hverdagen tager over igen.

Mest læste i dag

Susan Hodgson blev overrasket, da hun vendte tilbage til sit hjem i det sydvestlige Atlanta og opdagede, at det var blevet utilsigtet revet ned af en virksomhed. Tanken om, at ens hjem kunne blive påvirket, mens man er væk, er bekymrende i sig selv, men at finde sin ejendom ødelagt var virkelig skræmmende.

I et interview med Associated Press delte Hodgson sin chokerende oplevelse og udtrykte sin vrede. Hun beskrev sin reaktion, da hun så murbrokkerne på stedet, hvor hendes familiehjem havde stået i mange år, som dybt chokerende.

"Jeg er oprørt," udtalte Hodgson. "Jeg vågnede op og tænkte: 'Er det hele en vittighed eller hvad?' Jeg er bare i chok."

Mens Hodgson var på ferie, blev hun kontaktet af en nabo, der spurgte, om familien havde hyret nogen til at rive det tomme hus ned. Hun svarede, at de ikke havde, hvorefter naboen informerede hende om, at huset allerede var blevet nedrevet og ødelagt.

Hodgson hævder, at da naboen konfronterede firmaet ansvarlig for nedrivningen, blev arbejderne uhøflige og krænkende. De bad hende om at blande sig udenom.

Senere sendte en af Hodgsons familiemedlemmer til ejendommen for at undersøge situationen og spurgte arbejderne om tilladelse og dokumentation. Det var på dette tidspunkt, at lederen af nedrivningsarbejdet indrømmede, at de havde fejltaget adressen, da de kontrollerede deres tilladelser.

Hodgson tilføjede: "Vi har haft ejendommen barrikaderet i omkring 15 år. Vi har vedligeholdt det, klippet græsset, og ejendommen har været i god stand. Vi har betalt skatter og overholdt alle forpligtelser."

Hodgson tog skridt for at rapportere hændelsen til politiet og konsultere advokater om, hvordan man skulle håndtere situationen. Men i øjeblikket er der stadig mange ubesvarede spørgsmål, og hun sagde: "Vi er stadig i processen med at afgøre, hvad der skal gøres. Vi presser på i forskellige retninger for at se, om der sker noget."

Hodgson påpegede i interviewet med Associated Press, at firmaet, der begik fejlen, kaldet "You Call It We Haul It," endnu ikke havde kontaktet hende.

Hun udtrykte sin frustration over situationen og sagde: "Hvordan kan folk bare gå hen og ødelægge en persons ejendom og så bare køre væk? Hvordan kan de mene, at det er acceptabelt? Jeg ville ønske, de ville komme og rette op på den skade, de har forårsaget. Det er svært at forstå, hvordan nogen kan tro, de har ret til at ødelægge noget og forsvinde uden at tage ansvar og sige: 'Undskyld, hvordan kan jeg reparere det? Det var en fejl. De har ikke givet mig noget.'"

I en erklæring til WAGA-T udtalte firmaet, at de undersøgte situationen og arbejdede på at løse problemerne.