Klage over fødselsdagskage til 550 kroner går viralt på grund af tvist mellem konditor og kunde

27/02/2024 18:04

|

Nicolai Busekist

Foto: TikTok
En tvist mellem en konditor og kunde er endt med at gå viralt på det sociale medie TikTok.

Mest læste i dag

En skuffelse over en fødselsdagskage er endt med at blive en kamp, som er blevet udkæmpet i flere virale videoer på det sociale medie TikTok.

Den nordamerikanske konditor Kylie Allen, som ejer butikken Kylie Kakes i Princeton i Virginia, har udtrykt sin frustration i en video over en kunde, der skulle have været utilfreds med en kage, der kostede 550 kroner.

Kylie er dog ikke ene om at være utilfreds med situationen. Det samme er tilfældet for den pågældende kunde, som hedder Ashleigh Freeman. Hun har derfor også valgt at melde sig ind i kampen på det sociale medie.

Kagen var blevet købt af Ashleigh til sin mors fødselsdag, men hun var ikke tilfreds med resultatet af det produkt, der blev leveret til hendes hjem.

Det fik hende til at klage over telefonen og via private beskeder til konditoren. Da det ikke førte til noget, besluttede hun sig for at prøve med en anden løsning. Derfor valgte hun derefter at tage sagen til sin Facebook-side.

Men det stopper ikke her. Det har nemlig fået Kylie til at reagere med den føromtalte video på TikTok. Den er der blevet taget godt imod, da den har fået over 4,5 millioner visninger.

I videoen fortæller Kylie, at hun havde haft 'den værste kundeoplevelse' i sit liv. Hun nævnte ikke kunden ved navn, men Ashleigh har fortalt til Insider, at alle i byen vidste, at det handlede om hende. Til sit forsvar delte hun selv en video på TikTok, der viste, at kagen var under den forventede standard.

Senere fjernede Ashleigh videoen fra nettet og sagde, at hun ikke ønskede, at iværksætteren skulle blive chikaneret online. Hun bad også om, at Kylie også fjernede sit udtalelse, men hun lod videoen blive oppe. Dernæst delte Ashleigh igen sin egen video, som indtil videre har fået mere end 700.000 visninger.

Siden da har flere brugere lavet videoer, der reagerer på tvisten mellem konditoren og kunden. Nogle af opslagene har millioner af visninger. Kylie har fortalt, at folk begyndte at sende anklagende beskeder til hendes mand og datter, samt at dele kritiske anmeldelser på Yelp.

Til Insider sagde Kylie, at hun ikke var i butikken, da Ashleigh hentede kagen, men at hendes mand tog imod et opkald en halv time senere.

"Hun sagde, at hun ikke vidste, at kagen var dækket af krymmel, og at hendes familie ikke kunne lide krymmel. Intet blev nævnt om teksten, der var på toppen," sagde hun.

Kunden modsagde ved at påpege, at problemet 'åbenlyst' ikke var krymmel, og hun stillede spørgsmålstegn ved, at konditoren ikke var til stede, da hun skulle hente kagen.

De to fortsatte med at diskutere via Facebook, og Ashleigh udtalte, at hun gerne ville betale 90 dollars for et stykke kvalitetsarbejde, men hvis det ligner noget skidt, så nej'.

Hun tilføjede også, at byen fortjente noget bedre end en konditor med beskidte hænder og mangel på professionalisme. Kylie svarede, at kommentaren var respektløs, og at kunden ikke længere var velkommen i hendes butik.

Flere brugere på internettet begyndte at anklage Kylie for at bruge billeder af kager fra Pinterest for at promovere sit arbejde eller for at lave kager med beskidte negle. Hun har afvist alle anklager.

Ashleigh anmodede ikke om en tilbagebetaling, og efterfølgende beskeder, som Insider fik adgang til, viste hende spise kagen og rose smagen. Kunden indrømmede over for mediet, at hun havde overreageret i et øjeblik af vrede.