Hjemmehjælper kiggede i mands køleskab - så tog hun et billede som nu er gået viralt

17/04/2024 21:10

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Privat
Amanda gjorde noget de færreste ville gøre.

Mest læste i dag

Amanda Mary Perez, en hjemmehjælper fra USA, forventede en almindelig arbejdsdag, men oplevede noget, der ville forandre hendes liv. Hendes opgave var at assistere en mand, herunder rengøring af hans køleskab. Overraskende var køleskabet tomt, og da hun spurgte ham, der normalt handlede for ham, brød han i gråd og undveg hendes blik.

Det gik op for Amanda, at han selv arrangerede det, da han sjældent havde midler til at købe mad. Fuld af beslutning om at gøre en forskel, tog hun et billede af det tomme køleskab. Det var en synlig påmindelse om den udfordring, han stod overfor.

Foto: Privat

Uden tøven satte Amanda sig i bilen og kørte ud for at købe ind til ham. En fyldt indkøbsvogn med langtidsholdbare madvarer blev resultatet. Hendes indsats sikrede, at han ville have nok mad i lang tid.

Efter at have fyldt køleskabet og fryseren delte Amanda sin oplevelse på Facebook. Denne hændelse gjorde et dybt indtryk på den unge hjemmehjælper, der tidligere primært havde bekymret sig om hverdagsbeslutninger som valg af sko og tøj. Nu var hendes syn på livets værdier forandret.

Hun opdagede, at selv de mest basale behov som mad kunne være uden for rækkevidde for nogle, og hendes opslag på sociale medier var en appel til at øge opmærksomheden omkring de økonomisk udsatte i vores samfund, der ikke engang har midler til mad.

Foto: Privat