Familie på sejltur stødte pludseligt på mystisk objekt: Du gætter aldrig, hvad de havde fundet

12/11/2023 16:07

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Instagram
Du gætter aldrig hvilket mystisk objekt familien stødte på.

Mest læste i dag

Under en bådtur gennem Kaneohe Bay i Hawaii gjorde June Mellor og hendes familie en opsigtsvækkende opdagelse. En dunkel og gådefuld genstand i vandet ved siden af deres båd fangede deres opmærksomhed.

"Vi bemærkede noget sort i vandet. Til at begynde med troede vi, det var en træstamme, men så så vi, at det bevægede sig," delte June med The Dodo.

Da de nærmede sig den gådefulde genstand, blev det klart for dem, hvad de var stødt på. Først antog de, det var en hund, men ved nærmere eftersyn afslørede en tryne, at det var en udmattet gris, der var kommet på afveje.

Familien træf hurtigt beslutningen om at hjælpe grisen, der tydeligvis var kommet i vanskeligheder i det dybe vand:

"Vi var forbløffede. Vi spekulerede på, hvor den kom fra, og hvor længe den havde været derude i vandet. En ting var sikkert - vi vidste, at vi var nødt til at hjælpe."

Familien arbejdede effektivt sammen og udarbejdede en plan. Ved hjælp af en improviseret lasso formåede de forsigtigt at indfange grisen og trække den op på båden.

Da grisen kom om bord, kollapsede den af udmattelse, og Mellor beskrev øjeblikket som rørende. På båden fik grisen, som fik navnet Miracle, mulighed for at hvile i skyggen. Efter en tid nåede båden kysten sammen med familien og grisen.

June iagttog, hvordan Miracle vågnede op og begyndte at udforske området, så snart dens fødder ramte jorden. Familie Mellor fulgte med, mens Miracle langsomt vendte tilbage til sin naturlige tilværelse i ødemarken.