En kvinde var nødsaget til at bortadoptere sit barn: 18 år senere, får hun sig en chokerende overraskelse

05/09/2023 15:30

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Facebook
Historien om Carmen Santiago er et eksempel på, hvordan en mor blev tvunget til at træffe en svær beslutning til gavn for sit barn.

Mest læste i dag

Efter at have bydt sin søn velkommen til verden, besluttede hun at skilles fra ham i håb om, at han kunne få en bedre fremtid. Selvom hun ikke længere kunne være sammen med ham, forsvandt hendes kærlighed aldrig.

For 18 år siden befandt Carmen sig i et ustabilt forhold, der gjorde det umuligt for hende at give sine børn et stabilt, beskyttende og trygt hjem. På grund af dette måtte hun træffe den smertefulde beslutning om at forlade sin elskede søn.

Senere fik kvinden to døtre, Sophia og Tara. Den første voksede op hos sin biologiske far, mens den anden først blev anbragt i en plejefamilie og senere blev adopteret af en vens familie.

Trods årene der er gået, og de vanskeligheder hun har stået overfor, har Carmen aldrig ophørt med at tænke på sin eneste søn og ønske ham alt det bedste i livet.

Leigh, som adopterede Jeremy Hudson, som hendes søn blev kaldt, har altid ønsket, at hendes søn skulle kende sandheden om sin biologiske familie. Derfor delte hun historien med ham.

Takket være Facebook kom Jeremy i kontakt med sine søstre, Sophia og Tara. Efter at have talt med søstrene og lært dem bedre at kende, tog de tre beslutningen om at mødes. Så søskende mødtes og omfavnede hinanden for første gang. Derudover havde de en særlig overraskelse til deres mor, som også skulle mødes med dem.

Tara og Sophia tog hende med på en rundvisning i skateparken i Douglasville, Georgia, USA, et sted hun aldrig havde besøgt før. Mens hun gik rundt i parken, hørte Carmen en mærkelig stemme stille et usædvanligt spørgsmål.

Hun vendte sig om for at se en ung mand, der spurgte, om hun var Carmen Santiago, Jeremy Hudsons mor. Overrasket over spørgsmålet, svarede kvinden bekræftende, og den unge mand fortalte hende, at han var hendes søn. Hun var både målløs og fuld af glæde, men omfavnede sin genfundne søn med varme.