En hund er fanget i en bil i flammer: Se så, hvad betjenten gør

28/09/2023 15:21

|

Sebastian Ilsøth

Foto: TikTok
En amerikansk betjent bliver hyldet på de sociale medier, efter han reddede en hund fra at brænde ihjel.

Mest læste i dag

Politibetjente, brandmænd og ambulancereddere bliver ofte betragtet som hverdagshelte, da de dagligt redder liv. Normalt drejer det sig om redning af menneskeliv, men i øjeblikket hyldes en amerikansk politibetjent på forskellige sociale medier, herunder TikTok, for sin redning af en hunds liv, og hele begivenheden blev endda fanget af hans egen kropskamera.

Reddet ud af flammerne

I en video, der er blevet delt på TikTok og har fået næsten 300.000 "likes" på blot ét døgn, kan man se betjenten ankomme til en yderst kaotisk situation. På vejen holder en bil, som er indhyllet i røg, og ved siden af står en panisk mand, som råber, da betjenten ankommer: "Hjælp! Der er en hund i bilen!"

"En hund i bilen?" siger betjenten og handler hurtigt ved at hente sin stav og løbe hen til bilen. Han knuser venstre bagrude, mens den paniske mand fortsætter med at råbe. Derefter forsøger betjenten desperat at tilkalde hunden, mens han lyser ind i den røgfyldte kabine, men desværre uden held. Den paniske mand forklarer derefter, at hunden er i bagagerummet.

Derfor løber betjenten hurtigt om til bagenden af bilen og knuser bagruden. Sammen med hundens ejer lykkes det dem at lokke hunden frem, så de kan se den. Efter lidt besvær får betjenten fat i hunden og bærer den ud af bilen og røgen.

Til slut i videoen kan man høre, hvordan betjenten ikke er helt upåvirket af den giftige røg, men han er utvivlsomt blevet dagens helt.

Se den rørende video nedenfor: