En adopteret hund vender tilbage til internatet hele 11 gange: Så opdager personalet chokerende sandhed

12/09/2023 20:37

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Facebook
Der gik lang tid, før personalet opdagede sandheden.

Mest læste i dag

Gumby, en venlig og hjertevarm hund, gjorde sit første indtryk på et dyreinternat tilbage i efteråret 2014. Trods gentagne forsøg på at adoptere ham, endte han gang på gang tilbage på internatet, og denne bemærkelsesværdige historie blev dokumenteret af Bored Daddy.

Det er bemærkelsesværdigt, at dette gentog sig hele 11 gange, og i to tilfælde vendte Gumby tilbage til internatet af egen vilje. Det var først efter flere mislykkede adoptioner, at det gik op for personalet, hvorfor Gumby insisterede på at blive.

De indså, at Gumby følte sig som en uundværlig del af internatets fællesskab. Hans medfølelse og omsorg var utvetydelig, og han gjorde en dybtgående forskel for de desorienterede nyankomne hunde. Hver gang en ny hund kom ind på internatet, tog Gumby sig tid til at hilse på dem på en stille og rolig måde, hvilket gjorde de nye ankomne hunde følte sig velkomne.

Gumbys indflydelse rakte langt ud over internatets mure og gjorde ham til en uundværlig skikkelse, ikke kun for internatet, men for hele samfundet. Han deltog endda i en årlig lokal brandmandskalender for at indsamle penge til velgørenhed, hvor han optrådte i en fotografering med en barbrystet brandmand.

Som om det ikke var nok, blev Gumby også en bloddonor for andre dyr, da det blev opdaget, at hans blodtype var velegnet til både hunde og katte. Dette betyder, at han fortsat hjælper en lang række andre dyr i nød med at få et bedre liv.

Nedenfor ses et billede af Gumby sammen med personalet på internatet:

Foto: Facebook