En 18-årig introducerede sin mor for sin 51-årige kæreste: Så afslørede moderen en hemmelighed

07/09/2023 15:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Screenshot, @nicoledownns / Instagram
Nogle gange skal der ske noget specielt for at få hemmeligheder på bordet.

Mest læste i dag

Alder er blot et nummer, men når det drejer sig om relationer, er det ikke hver dag, man ser et par med så stor en aldersforskel som Nicole Downs fra Michigan, USA, og hendes kæreste, Michael.

Som 18-årig fandt hun Michael på dating-appen Tinder, de gik på en date, og nu har de været sammen i fire år. Nicole er nu 22 år gammel, mens Michael er fyldt 55.

Det skaber dog nogle komiske situationer, når de er ude sammen, som Nicole indrømmer på sin Instagram-profil. Ofte tror fremmede, at Michael er hendes far eller bedstefar, men i virkeligheden er han hendes kæreste, som hun har delt sin tilværelse med i fire år, og sammen har de katten Grizzy.

Er Nicole en golddigger?

Dette er et omstridt emne på internettet, når det kommer til parret med den store aldersforskel. Mange beskylder Nicole for kun at være sammen med Michael på grund af hans penge.

Det vides ikke, om Michael er velhavende, men Nicole afslører på sin Instagram-profil, at han brugte 800 dollars på deres første date, hvilket svarer til over 6000 kroner. Senere tog han hende med på en tur til Puerto Rico.

Men spørgsmålet om, hvorvidt man er glad for en person og hvordan man har det sammen med vedkommende, er forskelligt fra, hvordan omverdenen reagerer på forholdet.

Moderens hemmelighed

Nicole var nervøs, da hun delte nyheden med sin mor, men heldigvis støttede moderen hende og var nysgerrig efter at høre mere. Dette kunne have en grund, da moderen afslørede, at hun selv havde taget en tur til Hawaii med en ældre mand, da hun var omtrent Nicoles alder.

Hvis man læser kommentarerne på parrets sociale medie-opslag, vil man opdage en blandet reaktion. Nogle brugere skriver:

"Jeg troede helt ærligt, han var din bedstefar"

"Det er så trist, hun udnytter ham tydeligvis"

"Stakkels fyr, bogstaveligt talt udnyttet for sine penge, han fortjener en, der faktisk værdsætter ham og vil have ham for ham og ikke for hans penge"

Omvendt er der andre, der er glade på parrets vegne:

"I er så søde, jeg er virkelig investeret i det her"

“Han er faktisk ret lækker!