Emily modtog et vredt brev fra naboen, efter hun gik ud med skraldet uden bukser på

13/07/2023 17:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: TikTok
Emily blev chokeret, da hun fik et vredt brev fra sin nabo, efter hun gik ud med skraldet uden bukser på.

Mest læste i dag

De fleste bekymrer sig ikke om deres påklædning, når de skal til stranden. Det er bare en praktisk aktivitet og ikke en modeopvisning.

Derfor blev en ung kvinde noget overrasket, da hun modtog et vredt brev fra sin nabo, der klagede over, at hun ikke havde nok tøj på, da hun gik ud med skraldet.

Emily, som selv har delt sin historie på det sociale medie TikTok, har også delt et billede af brevet. Brevet siger bare, at det er "din nabo", der har sendt det. Personen, der skrev brevet, ønskede ikke at specificere afsenderen. Det rapporterer Daily Star.

Mange ville sandsynligvis være pinligt berørte over at modtage et sådant brev fra en nabo, der havde set dem uden bukser på udenfor. Men det var ikke tilfældet for Emily.

Videoen, som hun har delt på TikTok, har fået mere end 15.200 likes og er blevet delt med teksten: "Nah. Jeg har det fint, tak. Nyd det."

Brugere, der har kommenteret videoen på TikTok, har haft forskellige meninger om brevet. De fleste støtter naturligvis Emily, da det er hendes eget valg, om hun vil have bukser på eller ej, når hun går ud med skraldet.

Der er dog også andre, der mener, at hun bør beholde bukserne på, når hun bevæger sig udenfor sin dør.

"Skriv tilbage: 'Tak, men jeg har det fint. Tal med din mand - ikke mig'," skrev en person.

"Manden har ikke et problem med det, men han fik problemer med konen," sagde en anden, mens en tredje skrev: "Gå hen og vis dig foran kameraet."

En fjerde person mente dog, at hendes nabo havde ret og spurgte Emily, hvorfor hun gjorde det: "Hvorfor ville nogen gå ud med skraldet uden tøj på?"