Elektriker følte han blev overvåget mens han arbejdede: Da han vender sig om, får han et kæmpe chok

10/12/2023 16:58

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Facebook
Mandens fornemmelse tog ikke fejl.

Mest læste i dag

En elektriker i USA oplevede en følelse af overvågning, mens han udførte arbejde i et forladt hus. Den uro viste sig at være velbegrundet, da han opdagede, at han ikke var alene, som han først troede.

Mens han arbejdede i et forladt hus i Detroit, USA, antog en elektriker, at han var den eneste til stede. Denne antagelse blev imidlertid hurtigt afkræftet, da han kiggede ud af vinduet i baghaven. Der opdagede han, at nogen holdt øje med ham.

Intrigueret begav elektrikeren sig ud for at undersøge nærmere og fandt to hvalpe, der lå sammenrullede på græsplænen.

Det gik op for ham, at den ene af hvalpene var såret. Han greb straks telefonen og kontaktede Detroit Pit Crew Dog Rescue, en lokal organisation dedikeret til redning af dyr.

Theresa Sumpter, organisationens stifter, reagerede prompte og hentede hvalpene samme dag.

I begyndelsen var hvalpene sky og holdt sig på afstand, men de indså hurtigt, at Theresa var der for at hjælpe.

"Det var en fantastisk følelse at redde dem, fordi jeg ikke var sikker på, om jeg kunne få dem i sikkerhed, da de var meget tøvende og forsigtige, da de henvendte sig til mig," delte Sumpter med The Dodo.

Sådan har hvalpene det i dag

Hvalpene, senere navngivet Mercy og Grace, blev hurtigt sikret i en kasse og bragt til dyrlægen. På trods af deres indledende skyhed blomstrede de op på blot to uger og tilpassede sig livet med andre mennesker.

"De er begge kommet ud af deres skaller og har det godt," konkluderede Sumpter.