Dette kærlige foto af 29-årig kvinde og hendes mand vækker voldsomme reaktioner

11/06/2024 07:55

|

Sebastian Ilsøth

Jenna og hendes mand har været sammen i 10 år. Foto: Jenna Kutcher
En ung kvinde får jævnligt grove henvendelser fra fremmede personer, der ikke kan forstå, hvad hendes lækre mand laver med en tyk kvinde som hende.

Mest læste i dag

29-årige Jenna Kutcher er lykkeligt gift med sin 31-årige mand Drew Kutcher, som hun har været sammen med i 10 år, efter at de forelskede sig, da de begge gik på samme universitet. Parret bosætter sig i Fort Atkinson i Wisconsin ifølge New York Post.

Men der er udfordringer trods deres lykke, da Jenna Kutcher, der har mere end 234.000 følgere på Instagram, modtager ubehagelige beskeder via sociale medier fra folk, der undrer sig over hendes forhold til Drew, som mange opfatter som en flot fyr, mens de kategoriserer hende som overvægtig.

Jenna Kutcher deler med New York Post, at det ikke er ualmindeligt for hende at få meddelelser fra fremmede, der undrer sig over, hvordan hun formåede at tiltrække en mand som Drew.

For nylig postede den 29-årige kvinde et billede af dem begge på en strand i Hawaii med en stærk besked til dem, der tvivler på hendes skønhed og værdi.

"Historierne om min krop har ofte været påvirket af mit ægteskab med Mr. Sixpack. Hvordan kunne en kurvet pige som mig tiltrække ham?" skriver hun. "Denne mand har elsket hver en kurve og hver en skønhedsplet på min krop i de sidste 10 år og mindet mig om min skønhed, selv når min indre dialog sagde noget andet (selv når jeg ikke har været i bad i flere dage)."

Hun fortsætter: "Mine lår rører hinanden, mine arme er kraftige, og min numse er kurvet, men det betyder bare, at der er mere af mig, som han kan elske. Jeg valgte en mand, der kunne acceptere mig som helhed."

Kutcher opfordrer til selvaccept og forståelse af, at hun er mere end blot hendes krop, ligesom hendes mand, og alle andre også er.

Hendes Instagram-opslag har modtaget over 55.000 hjerter på nuværende tidspunkt.

Drew Kutcher, 31, der arbejder som sundhedscoach, forstår ikke al virakken omkring deres forhold: "Jeg forstår ikke, hvorfor verden er så besat af, hvordan jeg kan elske dig. Jeg svor at elske dig, uanset hvordan du ser ud."

Jenna Kutcher fortsætter med at bruge sin platform til at inspirere kvinder, der kæmper med deres kroppe.