Brud gjorde en 'lille' opdagelse på bryllupsnatten - men mandens reaktion var endnu værre

18/10/2023 14:53

|

Sebastian Ilsøth

Foto: YouTube / OBS: Genrefoto
Et par havde ventet med at have sex til deres bryllupsnat, og her gjorde kvinden så en 'mindre' opdagelse.

Mest læste i dag

Et tilsyneladende malerisk bryllup blev for nylig overskygget af en overraskende afsløring, da et par, der havde været sammen i et år før deres ægteskab, besluttede at vente med at indgå seksuelt samvær indtil deres bryllupsnat.

Det var på denne afgørende aften, at bruden blev præsenteret for noget, der fik hende til at tvivle på sin mands erklærede "traditionelle værdier."

Disse begivenheder blev rapporteret af Daily Star.

Selvom kvinden tidligere havde bemærket, at hendes mand ikke var religiøs, beskrev hun bryllupsnatten som en øjenåbner, da han "overraskede hende med en mindre end gennemsnitlig fysisk attribut og forsøgte at opføre sig som om intet var usædvanligt." Denne uventede hændelse udfordrede hendes opfattelse af hans sande karakter.

Kvinden tog senere til Reddit for at dele sine tanker og bekymringer om situationen. I sit opslag spurgte hun: "Er det forkert af mig at reflektere over dette og være skuffet over, at jeg ventede til min bryllupsnat for at opdage, at hans 'traditionelle værdier' sandsynligvis ikke er, hvad han hævder?"

"Jeg forsøgte at opføre mig, som om intet var usædvanligt, og vi gik ud sammen, men... Jeg føler mig en smule vildledt eller som om noget blev fortiet for mig. Dette kom som en overraskelse. Og hvis du har læst så langt, tak for din tid."

Dette opslag fik en væld af reaktioner, med over 1.700 kommentarer fra Reddit-brugere. Nogle forsøgte at trøste kvinden og påpegede, at størrelsen af hendes mands fysisk attribut ikke burde afgøre kvaliteten af et forhold.

En person, der mente, at problemet gik ud over simpel størrelse, skrev følgende i kommentarfeltet: "Dette er et alvorligt tillidsproblem, det handler ikke kun om størrelse. Det drejer sig om, at han ikke stolte nok på hende til at være ærlig, og nu kan hun ikke stole på, at han er ærlig."