Bilulykke tog livet af familiens 3 børn: 6 måneder senere fik forældrene en chokerende besked

23/10/2023 14:36

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Youtube
På hvad der så ud som enhver anden dag, var Lori Coble på vej hjem med sine tre smukke børn – Kyle, Emma og Katie – da en lastbil pløjede ind bag i familiens bil.

Mest læste i dag

Lori og hendes børn blev alvorligt såret og indlagt på forskellige hospitaler efter ulykken. Hendes mand, Chris, blev hurtigt informeret om ulykken, og han opdagede tragisk, at børnene i alderen 2-5 år ikke kunne overleve.

Lori selv overlevede, men hendes skader forhindrede hende i at huske begivenhederne fra den skæbnesvangre dag. Chris, der var knust af sorg, måtte samtidig meddele sin kone om ulykken og forklare tabet af deres tre børn.

Forældrene var fast besluttet på, at deres børns død ikke skulle være forgæves. Det sørgende ægtepar begyndte derfor at undersøge lastbilindustrien og dens mangler.

Jorge Miguel Romero var chaufføren bag lastbilen, der ramte den lille familie. Han havde allerede haft en dårlig kørehistorik før ulykken. Dog ønskede forældrene ikke hævn; de ønskede ændringer i reglerne for lastbilchauffører.

"Denne industri er bygget på betal-efterhånden-princippet," udtalte Chris Coble. "Dette skaber en risikofaktor, hvor chauffører undlader at tage tilstrækkelige pauser og kører for hurtigt for at maksimere indtjeningen. Det ønskede vi at ændre," fortalte han ifølge LittleThings.

Mens de søgte retfærdighed, oplevede parret en skæbnesvanger vending i deres liv. Seks måneder efter ulykken viste en graviditetstest, at Lori var gravid, men det var ikke alt. Da de begyndte at vænne sig til tanken om at få endnu et barn, blev de overrasket med nyheden om, at det ikke blot var ét barn, men derimod trillinger. To piger og en dreng, præcis som de børn, de havde mistet.

Parrets tre små mirakler ville aldrig kunne erstatte de unikke børn, de havde mistet året før. Alligevel følte forældrene, at de afdøde børn havde på en eller anden måde haft indflydelse på dette mirakel.

"Vi kan ikke tænke på det på nogen anden måde," udtalte Chris til LittleThings. "Vi tror, at de passer på os deroppe, beskytter os. Det er svært at forestille sig, at de ikke har haft en hånd med i dette."

Selvom de nye børn aldrig ville kunne møde deres søskende, deler de tre glade 9-årige en særlig forbindelse til en familie, der engang var. Deres eksistens har utvivlsomt hjulpet to forældre med at komme sig fra en ubeskrivelig tragedie.